algo de nubes
  • Màx: 16.71°
  • Mín: 7.61°
16°

El Consell aprova una convocatòria de subvencions per incentivar el creixement del producte mallorquí

El Consell de Mallorca ha aprovat aquest dimecres una convocatòria de subvencions proposada pel Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, amb la qual destinaran 2.300.000 euros a fomentar actuacions i projectes per a la promoció del petit comerç i del producte local de Mallorca.

El conseller Jaume Alzamora ha explicat que la finalitat d'aquesta ajuda és «promoure la realització d'activitats dirigides a activar el teixit empresarial d'arrel local, així com l'execució de projectes coherents i compatibles amb els models d'economia sostenible que incentivin els sectors productius locals de Mallorca».

Segons Alzamora, la convocatòria vol «impulsar les accions de dinamització del comerç i dels productes de proximitat, l'empresa local i el comerç tradicional i, en general, l'anomenat producte de circuit curt i tot el que l'envolta».

«S'ha d'incentivar el creixement del producte local per diversificar els sectors empresarials de l'illa i crear imatge de producte propi i enfortir-ho dins el mercat illenc», ha subratllat el conseller.

D'aquesta manera, el Consell té previst subvencionar l'organització de fires i mostres comercials que promocionin el petit i mitjà comerç i els productes de Mallorca, impulsades per empreses, entitats i institucions. També seran subvencionables els projectes de dinamització del petit i mitjà comerç local, les accions i les campanyes de promoció dels comerços i els productes tradicionals i de proximitat.

Les actuacions subvencionables s'han d'haver realitzat totalment en el període comprès des de l'1 de gener de 2023 al 31 de desembre de 2023. Atès que els beneficiaris són persones jurídiques obligades a relacionar-se electrònicament amb l'administració, les sol·licituds es presentaran exclusivament per via telemàtica i s'han de dirigir al Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local a través del registre electrònic del Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.