nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

Cabrera: «Volem convertir Palma en una capital cultural»

Els candidats d'El Pi-Proposta per les Illes Balears a l'Ajuntament de Palma, Carles Cabrera i Coloma Bover, han explicat el programa cultural de la formació i que volen «convertir Palma en una capital cultural».

«Palma ha de ser una ciutat viva i que millor forma de ser-ho que convertir Palma en una gran capital cultural», ha dit el candidat Carles Cabrera. «Necessitam que tots els teatres de la ciutat tornin a obrir les portes i que tenguin una programació innovadora que enganxi a tots els públics. Per això proposam que els teatres de Palma tenguin una agenda conjunta», ha explicat el candidat.

Per altra banda, el candidat a Cort també proposa desestacionalitzar la nit de l'art de Palma. «Volem que no estigui tot concentrat en un sol dia, sinó repartir-ho en diferents dies o setmanes per atreure a un nombre més gran de visitants i tenir la ciutat viva», diu Cabrera.

«És necessari que les biblioteques tornin a obrir els dissabtes horabaixa, perquè qualsevol estudiant pugui aprofitar aquest espai i també necessitam nous espais perquè els músics puguin actuar i assajar perquè en aquests moments no n'hi ha», ha explicat el candidat de Palma.

Cabrera i la Bover han fet la roda de premsa davant de les instal·lacions del Museu d'Art Contemporani Es Baluard on han demanat una «promoció més acurada» dels museus de Ciutat. També proposa que alguns cinemes de Palma que estan tancats es reconverteixin en la filmoteca de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx, fa 10 mesos
Potser que els PInaires primer es decidissin a recolzar i promoure sens embuts la nostra pròpia, i després ja tendran temps de pensar si inviten a altres cultures. És polîticament incorrecte no dir res de bon començament, i decidir després aquí es dirigeixen. Bon vent i barca vella, que ja ens coneixem.
Valoració:1menosmas
Per Josep MIquel, fa 10 mesos
Per els que es fan palles mentals, que son varis. No sabeu que una capital cultural es sempre en la pròpia el catals, també l'altre cooficial el castellà i si a mes es pot fer cultura en francès, anglès, xines i qualsevol altre llengua molt millor. Si per vosaltres cultura just ha d'esser just en castellà, o just en català, cal concloure que els que no teniu cap coneixement de que es cultura sou vosaltres. @esta clar i @Xx que tal si tornau a l'escola?
Valoració:-2menosmas
Per Xx, fa 10 mesos
Una capital cultural en català o en foraster ? És un detall que els del PI, abans, ens tendria que clarificar. És molt diferent una cosa que l'altra.
Valoració:2menosmas
Per Cupaire de Palma, fa 10 mesos
Vot massiu per a la Cup Crida per Palma día 28!
Afilia't a la Cup Palma!
Valoració:2menosmas
Per Anselm Llull, fa 10 mesos
Volem, volem, volem...
Els qui volen van a l'aire...
Cal qualque cosa més que voler.
Potser moure el cul?
Valoració:3menosmas
Per Està clar, fa 10 mesos
Ja sabem que els del pacte de progres han relegat la normalització lingüística, però aquesta gent del Pi no ens aclaren si esmenaran la desfeta. No sabem si ha estat un error del redactor, però el Pi no ens confirma si la capital cultural serà en català o en castellà, o bilingüe. Tot això de la normalització de la llengua catalana té molt mala pinta.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente