algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

La Junta Electoral ordena retirar pancartes il·legals del PSIB a Santa Eulàlia

214293

La Junta Electoral d'Eivissa i Formentera, en una reunió celebrada dimecres passat, va acordar requerir l'auxili de la Policia Local de Santa Eulària perquè retirés dues pancartes electorals que infringeixen la legislació. En un comunicat, el PP ha lamentat que aquestes pancartes es troben en llocs privats no habilitats i en els entorns dels col·legis electorals, quelcom que la llei no permet.

Segons el coordinador de campanya a Eivissa, Miquel Jerez, «la instal·lació d'aquesta propaganda il·legal és totalment intencionada. Els espais privats en els quals s'instal·len les pancartes tenen propietaris amb noms i cognoms i existeixen vinculacions amb el PSIB que són molt evidents».

D'altra banda, Miquel Jerez ha instat el secretari general del PSIB, Josep Marí, a intervenir-hi.«Com a secretari general, no ha de permetre que les sigles del seu partit es pengin en espais il·legals i molt menys enfront de les portes de col·legis electorals. S'està violant el joc net que ha de presidir tot procés electoral», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.