algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

Cladera carrega contra l'esquerra a Esporles: «No hi ha dreta però l'esquerra que governa no es preocupa de les coses»

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha considerat que Esporles «necessita un canvi», perquè «no hi ha dreta però l'esquerra que governa aquí fa molts anys que ho fa amb inèrcia i no es preocupa de les coses».

«Fa les coses amb comoditat i ara és el moment que els socialistes governem el municipi i el transformem», ha reivindicat la secretària general en referència a la batlessa Maria Ramon Salas, de MÉS.

Així s'ha expressat Cladera durant l'acte de presentació del candidat del PSIB a la batlia del municipi, Toni Bordoy, de qui ha assegurat que «treballarà de forma valenta per transformar el municipi a millor».

Durant la seva intervenció, Cladera també ha repassat el treball del Consell i el projecte de futur que té, dirigit a «seguir amb la transformació, l'ampliació de drets, la millora de la vida de la gent en qualsevol etapa de la seva vida i la aposta clara per una illa més verda i sostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa 11 mesos
No fotis Caty! Recorda, reina, que ets presidenta del Consell Inútil de Mallorca gràcies als vots del exbatle de MESporles i expresident nudista Ensenyat i els seus.
Valoració:5menosmas
Per Pitjor ho fa ella i encara breveja, fa 11 mesos
Pitjor gestiona ella el Consell, regalant mil.lions als equips de futbol, quan hi ha tantes mancances, o donant ajudes a la gent que té la sort de viure en parella o amb fills o amb germans, mentres margina als que viuen tots sols sense haver- ho cercat, entre moltes altres barbaritats.
Valoració:9menosmas
Per Inca, fa 11 mesos
Com a mínim és honesta. No amaga que no és d'esquerres.
Valoració:12menosmas
Per Sí però, fa 11 mesos
Fora conyes, Més per Mallorca l'ha feta presidenta del Consell i li ha donat suport tota la legislatura, després del fracàs estrepitós de Miquel Ensenyat.
Valoració:9menosmas
Per Joaningo, fa 11 mesos
Cladera carrega contra l'esquerra. I punt. Això és el PsoE.
Valoració:16menosmas
Per Joantit, fa 11 mesos
No m'estranya: és del mateix partit que Felipe González, Bono, Guerra i tota la xusma delinqüent d'Andalusia.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente