cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] Miquel Oliver proposa un urbanisme de proximitat per a Manacor

MÉS Esquerra proposa un nou model urbà com un dels eixos principals de programa. «El municipi s’ha de preparar per al canvi climàtic i per fer una vida més amable i segura. Per a això, s’ha de fer un urbanisme de proximitat basat en un bon manteniment i en petites accions», expliquen.

Miquel Oliver aposta per fer trobades als diferents barris i nuclis de Manacor per a decidir quines actuacions cal fer: «Els veïnats són els qui coneixen millor els seus carrers i la seva veu és imprescindible per fer un municipi més verd i amable».

Oliver proposa fer aparcaments dissuasius per a «facilitar l’anar a peu o en bicicleta i seguir implementant el porta a porta per estalviar doblers, entre d'altres mesures». Així mateix, assegura que el 2024 ja hi haurà aigua potable a totes les cases del nucli de Manacor. «Tot plegat fa avançar el municipi cap un nou model adaptat als nous temps», assenyala.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
"Urbanismo de proximidad", no saben ni de lo hablan. Bajo estos eslóganes rimbombantes solo pretenden disimular su analfabetismo funcional. Y lo digo yo, que sí que soy un experto en urbanismo.
Valoració:0menosmas
Per Invents, fa dervers d'un any
Ja no saben què han d'inventar per dissimular la impotència o la rendició. Urbanisme de proximitat sona tan ridícul com les ocurrències d'aquests de Sumar quan diuen allò de la izquierda tiene que cuidar a la gente. A Mallorca les infraccions urbanístiques fan feredat i els polítics no posen inspectors per estalviar problemes. En fi, una decepció darrere l'altra.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente