cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La CUP organitza un acte central de campanya a Palma

214169

La CUP ha anunciat aquest dimarts que farà dos actes centrals de campanya, un a Barcelona i un a Palma. El de Palma, amb la candidatura municipal Crida per Palma, es farà dissabte, a les 12 hores, a l'Estudi General Lul·lià i comptarà amb la presència de David Fernàndez, Guillem Agulló, Maria Gelabert, Albert Botran, Jero Bonnín i Sara Barceló.

Les propostes de la CUP-Crida per Palma

Sota el lema 'Un nou camí', la formació ha recollit en un document de 75 pàgines totes les seves propostes. Jonàs Páez, número cinc de la llista de la CUP-Crida per Palma, ha explicat algunes de les claus del programa de la formació. Ha destacat que habitatge, antifeixisme, serveis públics, feminisme, drets laborals i ecologisme són alguns dels eixos que contenen les propostes més destacades.

«Qui miri el nostre programa veurà que es tracta d'una alternativa política integral per la nostra ciutat», ha destacat Páez. «Seguim insistint en la necessitat de fer un gir de 180 graus en les polítiques que ens condemnen a la turistificació sense límits i a la precarietat a tots els àmbits», ha dit, fent referència a les passades eleccions municipals.

La número dos de la llista, Sara Barceló, ha subratllat que «a cada secció del programa hi ha la voluntat de posar els interessos de la gent treballadora al centre de l'acció política».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miguel, fa dervers d'un any
Vienen importantes políticos catalanes ànim i endavant!!!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente