cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Joves per les Illes demana una campanya electoral «en positiu» que animi els joves a votar

213961

«El greu problema de l’habitatge, com a gran tema de les eleccions autonòmiques, insulars i municipals del 28M, no es pot deslligar dels reptes d’emancipació de la joventut». Així s'ha expressat aquest dijous Joves per les Illes. El col·lectiu diu que se sent interpel·lat al debat polític i que és «una oportunitat única d’apropar les noves generacions el valor de la democràcia i de les institucions com a solventadores de problemes, i revertir així l’abstencionisme electoral».

És per això que consideren que, des de totes les capes de la societat, «s'ha de fer un esforç en aquest sentit, començant pels partits polítics». «Les escenes d’Armengol fent i desfent en l’organització del debat d’IB3 o del programa electoral de Vox de copiar i aferrar que presenta a tots els municipis sense cap tipus d’interès per la realitat del municipi (platges a Sineu!), per posar exemples recents, causen un gran mal a la percepció de la política per part dels joves», han assenyalat. Joves per les Illes demana, en conseqüència, «una campanya electoral en positiu i propositiva, de donar solucions a problemes en comptes de generar-los i que, sobretot, s'adreci també a la joventut».

Per a l'organització jove, «no es tracta sols de parlar de joves, sinó de posar els joves al centre, a banda i banda de l’urna». Així, creuen que cal «facilitar la coneixença del procés electoral (molta gent podrà votar per 1a vegada), d’apropar-los als candidats i candidates i especialment que vegin a gent jove a les llistes, vital per aportar a les institucions la seva mirada generacional».

Per això, Joves per les Illes organitza el proper dissabte, 13 de maig, a les 18 hores, al Bar Ca'n Muñoz al Passeig Jaume III de Llucmajor la Festa Jove. Un acte amb el qual donaran a conèixer d’una manera més propera i distesa les propostes i els candidats joves d’El Pi, «única formació que porta un jove en el tercer lloc de la llista autonòmica», apunten.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Nasiudadanos, per fi, uns candidats a desapareixer merescudament !
Fatxes arruix !
Salut i independència !
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@la Vero

“…..YA no son dignos de confianza….”
Entiendo entonces que antes sí lo eran?.
Eres un chaquetitas como Tofolino Soler o, simplemente, escribes como el culo?.
Ambas posibilidades me fascinan.
Dime, Vero, guapi.
Valoració:0menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Per simple decència humana, TOTS A VOTAR ANTIFEIXISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valoració:1menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Jo en sé un de súpercorrupte, el PP, amb més de 1000 casos punibles en els 4 punts cardinals. Ja no són dignes de confiança.
Fatxes arruix !
Salut i independència !
Valoració:1menosmas
Per traballa més, fa dervers d'un any
Si consideras que este es un sistema corrupto, en lugar de dejar de ir a votar, lo que procede cuando se tiene un mínimo de dignidad es intentar cambiarlo por uno que no lo sea. Y de entrada poner nombres y apellidos de los corruptos, si los sabes.
Trabaja más en beneficio de todos y de ti mismo.
Valoració:0menosmas
Per Esteve, fa dervers d'un any
I de nosaltres a casa no anirem a votar per primera vegada! Ens hem donat compte que les votacions són una manera de poder mantenir aquest sistema corrupte! Resumint, que voti na Rita!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente