cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Melià: «Hem de cuidar el nostre principal motor econòmic, generador de riquesa i ocupació: el turisme»

Els candidats d’El Pi-Proposta per les Illes Balears, Josep Melià i Antoni Salas, s’han reunit amb Maria Frontera i una representació de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca per a exposar les mesures de la formació en matèria turística.

Durant la trobada, el candidat al Govern ha declarat que la formació aposta per la «qualitat turística»: «La pròxima legislatura impulsarem una nova normativa que permeti la modernització dels establiments que facin reformes i ampliacions, per millorar l’oferta, sense que hi hagi cap increment de places».

Així mateix, Melià ha assegurat que l’administració ha d’acompanyar el sector privat en aquesta modernització i millora constant: «No pot ser que tenguem uns establiments referents i que els espais públics i les zones turístiques no estiguin a l’altura. Necessiten un embellint, una posada al dia, unes infraestructures de primera, això és imprescindible. Hem de cuidar al nostre principal motor econòmic, generador de riquesa i ocupació».

El candidat d’El Pi al Consell, Antoni Salas, ha assenyalat que s’ha de prestigiar el món de l’hostaleria i que és imprescindible resoldre els problemes de manca de personal: «Hem de donar resposta a les demandes de mà d’obra qualificada que el sector necessita amb formació especifica, així com avantatges fiscals per a la contractació de personal».

Salas també ha indicat que El Pi apostarà per una promoció turística que fomenti la marca Illes Balears com a destí de qualitat: «Hem de preservar la promoció turística amb l’objectiu de reorientar l’oferta turística de les Illes Balears cap a la desestacionalització i la qualitat. Hem de continuar amb la promoció turística del nostre producte, així sabrem cap a quins sectors volem anar i quin tipus de turisme volem fomentar per a les nostres illes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
Si el turisme crea tanta riquesa...per que no arriba al ciutadà del carrer? On va a parar tanta suposada riquesa ? Els sous tampoc ho reflecteixen. NO, ja no interessa aquest tipus de falsa riquesa. BASTA!
Valoració:1menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
El PI: representatns del pitjor de la societat mallorquina, que han venut la seva terra, han venut fins i tot a la mare que els va parir.
Valoració:3menosmas
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
A mi, no n'hi ha cap que em faci el pes.
Valoració:4menosmas
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
Riquesa? Per a qui?
Els mallorquins cada dia més pobres. S'ha enquirit l'habitatge i l'aire que respiram.
Valoració:4menosmas
Per Inca, fa dervers d'un any
Millor invertir en empreses I+D i recuperar el sector agrícola de les illes. Fa dècades que sobren turistes, les Balears no poden suportar aquest nivell de pressió democràcia i de gent que ve a consumir recursos, deixar fems i misèria.On viu la gent del PI, sota una pedra???
Valoració:10menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Cada ú mira per ell.La major part de la economia que genera el turisme se´n va fora.Millor apostar per economia més estable.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente