cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] Bonnín (CUP Palma): «El PP, d'un costat, i els pactes de progrés, de l'altre, han consolidat aquest model basat en el monocultiu turístic»

El passat 6 de maig, la CUP va organitzar un acte de presentació de les candidatures que representen i agrupen la Unitat Popular a les properes eleccions municipals arreu dels Països Catalans.

Fins a Santa Coloma de Gramenet es va desplaçar la CUP-Crida per Palma, representada per la seva candidata a la batlia de Palma, Jero Bonnín, per a donar a conèixer el seu projecte per a la ciutat.

«Palma s'ha convertit en una ciutat sacrificada al turisme. El PP d'un costat i els pactes de progrés de l'altre (que han governat 16 dels darrers 24 anys) han consolidat aquest model basat en el monocultiu turístic. Ja n'hi ha prou de dedicar recursos municipals a omplir les butxaques d'empreses privades. Prou de gastar doblers públics en promoció turística. Prou de fulminar la resta de sectors econòmics vitals per la supervivència de la gent», va explicar durant la seva intervenció Bonnín.

Per això, la candidata a la batlia de Palma va assenyalar que «és imprescindible que la CUP-Crida per Palma entrem a l'Ajuntament. Som l'alternativa als partits submisos a les elits econòmiques. Som Unitat Popular i hem vingut a reclamar l'espai que demanda l'esquerra rupturista».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Cert.
Valoració:4menosmas
Per ARRUIX!, fa dervers d'un any
Quina cosa més oiosa! Els de VOX ja s'atreveixen avvenir aqui per fer- se propaganda. Què serà el següent?
Valoració:7menosmas
Per Antifa, fa dervers d'un any
Nuevo éxito de convocatoria de la extrema izquierda pancatalanista….
Valoració:-8menosmas
Per voxaire de palma, fa dervers d'un any
Tothom a votar a VOX
Valoració:-11menosmas
Per Anti progre, fa dervers d'un any
Ánimo. Dividid el voto de la izquierda
Valoració:0menosmas
Per Està claríssim, fa dervers d'un any
Això ho veu tothom, però està bé que aquesta dona ens ho recordi. La diferència entre el PP i el pacte dels progres és la decoració, o sigui la propaganda.
Valoració:1menosmas
Per Cupaire de Palma, fa dervers d'un any
Ànim i endavant Cup-Crida per Palma!
Tothom a votar!
Valoració:4menosmas
Per Fulgensssio, fa dervers d'un any
Gràcies per l'ajuda.
Piruleta per la nena.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente