cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Neus Truyol, exculpada del pressumpte delicte ambiental pels vessaments de residus

La regidora de l'Ajuntament de Palma i candidata a la batlia, Neus Truyol, ha quedat absolta en la causa penal que l'investigava pels vessaments de residus a la Badia de Palma quan presidia l'empresa pública Emaya. L'Audiència Provincial de Palma ha considerat que no existeixen motius per a considerar-la responsable d'aquest dany mediambiental i ha arxivat la causa sense celebració de judici.

Després de cinc anys d'imputació, durant els quals la Fiscalia li demanava quatre anys de presó per un delicte mediambiental, Truyol i altres quatre responsables dins la gestió de residus municipal insistiren en la seva innocència. reberen el suport dels seus adeptes polítics. Mentrestant, foren constants les crítiques per part de l'oposició, que exigia responsabilitats.

Arran d'aquest canvi de perspectiva judicial, diversos membres de MÉS per Mallorca han sortit en defensa novament de Truyol i han celebrat la victòria. Jaume Alzamora l'ha definida com «un referent ètic i de coherència», mentre que Lluís Apesteguia ha volgut posar en relleu els èxits de la seva gestió gestió d'uns problemes «que molts abans havien amagat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Ja hem vist manta pics que els feixistes menteixen, manipulen, coaccionen i xantageixen aquí siga con tal d'aconseguir els seus propòsits. Una gentota així s'hauria de portar als jutjats molt més sovint del que estan acostumats.
Salut i independència !
Valoració:7menosmas
Per Que te creus que te crec?, fa dervers d'un any
Un nacionalista d'esquerres que se posa Maikel? Hi ha qualque cosa no quadra.
Valoració:-1menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
A Presó pels...
I doncs demana explicacions als senyorets/tes del PSOE, que justament governa aquí fa 8 anys gràcies a MENYS català per Mallorca, que controla, ensems amb els PPerros, l'aparell del poder judicial i que provoquen que aquests casos com el "Neusgate" puguin passar...✊
Valoració:-5menosmas
Per Presó prls que han denunciat en fals, fa dervers d'un any
Això no pot acabar així. El o els que iniciaren tot aquest procés fals, per destruir a uns persona innocent i a un partit polític net, recordem que anteriorment hi va haver altres politics de MÉS que també foren acusats de delictes que no varen cometre, se'ls ha de dur devant dels tribunals per denuncies falses.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente