cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

MÉS per Mallorca es compromet a impulsar una llei de simplificació administrativa

MÉS per Mallorca ha defensat aquest diumenge la necessitat d’impulsar una Llei de simplificació administrativa de les Illes Balears, que afecti l’administració de l’autonomia, els consells i els ajuntaments. «Una administració moderna i eficient ha de simplificar les estructures administratives i eliminar les duplicitats d’actuació», ha assegurat el coordinador i candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia.

L'objectiu del partit és aprovar una «llei transversal» que marqui una sèrie de criteris que clarifiquin les obligacions que la normativa vigent imposa a les administracions públiques, la ciutadania i les empreses. Amb això, es pretén «facilitar els tràmits, ampliar i diversificar horaris, i impulsar un canvi de model de relació entre les empreses i l’administració que faciliti l’activitat econòmica». Segons el candidat de MÉS a la presidència Govern, «cal fer un pas endavant i configurar la simplificació administrativa, no com una obligació de les administracions públiques, sinó com un veritable dret subjectiu de la ciutadania, les empreses i els professionals».

Segons els mallorquinistes, el Govern «ha de continuar avançant per aconseguir una activitat administrativa eficient i propera a la ciutadania». Així, MÉS per Mallorca pretén establir les modificacions normatives necessàries per racionalitzar, agilitzar i simplificar els procediments administratius vigents i, d’aquesta manera, millorar la qualitat dels serveis prestats. “Volem aconseguir una administració més fàcil i accessible per suprimir barreres i facilitar la vida a les persones d’aquestes illes”, ha clos Apesteguia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa dervers d'un any
Cup-Crida per Palma!
Valoració:2menosmas
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
Ara tothom promet que si guanyen faran moltes voses...
Quina oferta!
No sé a qui triar.
Crec que ho deixaré anar...
Valoració:3menosmas
Per Ja ho val!, fa dervers d'un any
La màquina de fabricar abstenció està treballant s ple rendiment .
Llavors plorareu, quan tanquin totes les associacions culturals en llengua catalana, prohibeixin la literatura, el teatre i la música en Català i treguin la nostra llengua del currículum escolar i de les institucions, perque hauran guanyat els fatxes i governaran ells.

Valoració:-1menosmas
Per Promeses, fa dervers d'un any
Fum, fum, fum. Precisamenent han aprofitat la digitalització, les noves tecnologies, per augmentar la burocràcia, dificultar l'accés a l'administració de la gent i la resolució dels expedients, reclamacions, etc. Tot això fa part de la degradació democràtica i de l'imperi del neoliberalisme econòmic. Més ho hauria d'haver previst. Si no ho han fet vol dir que ja no ho faran.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente