nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
20°

Aquelarre anticatalà a un poble d'Espanya: cremen els 'judes' Puigdemont, Ponsatí i Comín (i de pas, també, Guardiola)

La tradició de la 'crema de Judes' al poble d'Alfaro, a la regió espanyola de La Rioja, és una mostra més de l'obsessió catalanòfoba que pateix bona part de la població espanyola.

En algunes parts del món és tradició cremar alguns 'judes' el Diumenge de Pasqua. És una tradició a diversos pobles espanyols i de Llatinoamèrica que el Diumenge de Resurrecció, recordar la traïció de Judes a Jesucrist i cerca «acabar amb el mal i amb els traïdors».

Aquest diumenge, a Alfaro han cremat diversos ninots, la majoria dels quals personatges coneguts catalans. Carles Puigdemont i els exconsellers Clara Ponsatí i Toni Comín, han estat representats per tres ninots com si fossin els tres mosqueters amb un vestit amb l'estelada i espases apuntat enlaire i amb un cartell explicatiu que deia: «Prestos per rompre Espanya, mirau alfarers aquí, mosqueters de mala sanya, Puigdemont, Comín, Ponsatí, que assetjats per Llarena, cerquen de la llei fugir. Emperò avui és dia de Pasqua on el foc té una fi i a aquests Judes la flama ha de consumir»

Tot i que entre les figures incinerades hi havia Alberto Núñez Feijóo, Santiago Abascal, Giorgia Meloni, Pedro Sánchez, Margarita Robles, Donald Trump, Jair Bolsonaro, Benjamin Netanyahu, Xi Jinping, Vladímir Putin, Carles III d'Anglaterra... la immensa majoria de muntatges estaven protagonitzats per catalans (el matrimoni Pujol, Oriol Junqueras, Joan Tardà, Gabriel Rufian... i fins i tot Pep Guardiola) i els missatges adjunts supuraven un odi xenòfob indissimulat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Els fatxes cavernícoles de la messeta tan sols riuen les gràcies de coses que els són favorables, però quan s'hi veuen retratats aleshores ja no li troben cap gràcia. Ės la seva particular llei de l'embut ... 😆😆😆😆😆😆
Salut i independència !
Valoració:-1menosmas
Per pregunto, fa dervers d'un any
Com és que això no ha mogut tan enrrenou com el gag humorista de la Virgen del Rocio?.
Valoració:3menosmas
Per Antifa, fa dervers d'un any
Jajajajajajajjaj!!

(Hahahahahhah!!)
Valoració:3menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
Amb la mescla de personatges que cremen, deixen clar que no tenen ni idea del que és ser demòcrata.
No coneixia aquest poble. M'apunt el nom per no anar-hi mai. 📝
Valoració:7menosmas
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any
Bon humor colonial espanyol
Valoració:5menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Bueno, Antifa, como dice el dicho, el nacionalismo (y el aldeanismo, que es su versión más cutre) se cura viajando.
Valoració:-7menosmas
Per Antifa, fa dervers d'un any
Carlos, hi haguessis pogut quedar.
Valoració:1menosmas
Per I volen ser un destí turístic?, fa dervers d'un any
Se moren perque hi vagin turistes, malgrat tenguin molt poc per oferir. I que fan per atreure aquest turisme? Doncs fer festotes de salvatges, tractant de ridiculitzar a un altre poble veinat, que té una gent que és infinitament millor que ells.
Qualsevol se'n va per allà, a avorrir-se i sense saber quina coxinada li faran.
Jo no penso anar- hi.
Valoració:9menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Yo estuve en Alfaro de paso en un viaje, allí comí, cené, dormí, desayuné, visité sus calles y lugares de interés, me llamó la atención la gran cantidad de cigüeñas, y solo puedo decir que es gente encantadora.
Valoració:-6menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Hi ha un manipulador que xerra castellà, és antidemòcrata, anticatalà i antiindependentista.
Ara resulta que diu que li caigué la llagrimeta quan varen cremar uns ninots d'unes persones molt concretes ! A qui vols enganyar o fer-te perdonar, nyordo robanicks ? No ets creïble !
Per part nostra no aconseguiràs cap benefici perquè per molt que t'enfarinis la poteta sempre seràs lo mateix. I com dieu a ca teva, encara que la mona es vesteixi de seda mona és queda. Tu igual. Millor et provaria que partissis vers la teva caverna messetària i no tornar.
Barco de reixeta !
Salut i independència !
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente