cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Marc Pérez-Ribas i Osvaldo Cifre abandonen el vaixell de Ciudadanos

El diputat del partit polític Ciudadanos al Parlament, Marc Pérez-Ribas, ha sol·licitat la baixa d'afiliació al partit per a tornar a l'empresa en la qual actualment està en excedència.

Osvaldo Cifre ha anunciat que no serà candidat del partit espanyolista al Consell de Mallorca després d'haver presentat la seva renúncia a encapçalar la candidatura a les eleccions.

Marc Pérez-Ribas ha declarat que «Ja no és el partit al qual em vaig afiliar fa set anys i no desitj que les meves idees i plantejaments estiguin condicionats per un partit que ja no compta amb mi»

De la seva banda, Cifre va ser presentat com a candidat al Consell de Mallorca el mes de novembre passat i ara, vistes les pobres expectatives del partit nacionalista espanyol, ha decidit abandonar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Del barco de C's que s'enfonsa com una pedra, en van sortint per no ofegar-se tot tipus d'animalàrium, rats, cellardes, escorpins, porcs, serps, escarbats, vampirs, paparres, puces, polls i zombis. I és que el clavagueram nyordus estava ben proveït. Barco !
Salut i independència !
Valoració:4menosmas
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
Vividors que no serveixen per a res...
Valoració:4menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Les 🐀🐀🐀 són les primeres en abandonar el vaixell quan s'enfonsa
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente