algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

ARCA respon a Yllanes davant la seva crítica a les iniciatives «poc serioses» de l'entitat

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha suggerit 'premiar' la Direcció General d'Energia en els seus premis anuals de destrucció del patrimoni per «no consensuar, planificar i preveure» els inconvenients en la instal·lació de parcs fotovoltaics.

En la reunió posterior al Consell de Govern, el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, ha qualificat de «poc serioses» les propostes de l'associació.

Davant la crítica d'Yllanes, ARCA ha emès un comunicat denunciant que consideren que les declaracions del conseller són «totalment injustificades i desaforades, i que probablement surten del nerviosisme d'haver estat objecte de discussió per la política d'instal·lacions de plaques solars indiscriminades afectant paisatge i territori (Santa Maria, Son Bonet, Selva i Inca, entre d'altres)».

L'associació ha recordat a Yllanes que «el seu director general d'Energia va participar en el debat sobre energia renovable organitzat per ARCA, i la presència del sr. Yllanes hagués estat molt ben acollida. Parlàrem junt amb altres entitats cíviques de necessitat de més participació, més diàleg i més planificació consensuada».

Finalment, ARCA ha assegurat que la seva tasca «no depèn, ni ara ni mai, dels polítics ni de si els sembla a uns o altres seriosa o no. Ens devem a les persones associades i a la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Qualcun, fa dervers d'un any
ARCA és (=) CASPA CARCA.
Uep, és vera.
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Potser Yllanes no ha mesurat bé les seves paraules en referir-se a ARCA.   Però ARCA no té la representativitat de la ciutadania i menys l’aval moral suficient per desqualificar un polític elegit democràticament. ARCA després d'haver defensat amb gran entusiasme el monument feixista de Sa Feixina, erigit en honor al vaixell assassí "Crucero Baleares" i persistir en la seva defensa artística i patrimonial  injustificable, no mereix credibilitat democràtica, ni moral.
Valoració:5menosmas
Per Gràcies, fa dervers d'un any
Gràcies ARCA, no afluixeu.
Valoració:-4menosmas
Per Cap ferrerico, fa dervers d'un any
CARCA s'ha auto-desautoritzat per mèrits propisd de per vida
Valoració:6menosmas
Per Ningú els ha enviat a demanar, fa dervers d'un any
Es deuen a la ciutadania?. Serà quan els votin. De moment l'únic que fan és anar contra una gran part d'aquesta ciutadania que no accepta que s'utilitzin arguments polítics per defensar una suposada obra d'art repulsiva en tots els aspectes. I encara tenen el morro de dir que les sentències es compleixen i punt. O sigui que la ciutadania a qui es deuen (sic), a callar. Quina barra.
Valoració:13menosmas
Per No tenen perdó, fa dervers d'un any
ARCA no té raó i més els valdria que callàssin.
Defensen un monument feixista i franquista, que més que lleig és horrorós, però van fer retirar i condemnar a ser devorada per la pol.lució i per la pols, a una escultura donada pel prestigiós escultor Lorenzo Quinn, ja que segons ells " no hi pegava amb l'entorn" perque devien pensar que li treia protagonisme al tòtem feixistarro aixecat en honor als colpistes, als nazis i a la resta d'assassins que acribillaven a civils andalusos des d'aquest sinistre vaixell.
No teniu perdó, ARCA.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente