muy nuboso
  • Màx: 11.46°
  • Mín: 7.77°
12°

L’STEI Intersindical augmenta la seva representativitat a la UIB

Aquest dimarts s'han celebrat eleccions sindicals a les Juntes de personal de la UIB, després de quatre anys amb els òrgans de representació sindical conformats per les mateixes agrupacions. Aquest dimecres se n'han donat a conèixer els resultats, amb una clara victòria per part d'STEI Intersindical.

L'STEI ha millorat els resultats de fa quatre anys i ha augmentat la seva representativitat a la Universitat de les Illes Balears. A la Junta de Personal Docent Investigador (PDI) l'STEI passa de 7 a 8 delegats, UGT passa de 5 a 4, i CCOO conserva l'únic representant que tenia. En el cas del Comitè d'Empresa, els 23 delegats són per a l'STEI, que ha estat l'única candidatura. Pel que fa a la Junta del Personal d'Administració i Serveis (PAS), l'STEI manté els 8 delegats que tenia, UGT els 6 de què disposava i CCOO els 3 que fins ara tenia.

Amb aquests resultats l'STEI Intersindical obté el 72% del global de la representació a la Universitat de les Illes Balears, amb 39 delegats i delegades d'un total de 54, tant als òrgans de representació sindical del personal d'administració i serveis com del personal docent i investigador. L'entitat reivindica l'èxit del sindicat, que «continua essent la força més votada elecció rere elecció».

El suport de les treballadores i treballadors de la UIB referma la voluntat de l'STEI Intersindical, segons afirmen, de «continuar en la lluita per una universitat pública, en català, al servei del país i de la cultura». Alhora, l'objectiu del sindicat és, entre d'altres, acabar amb «els greuges econòmics de personal o la precarietat laboral».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Enhorabona, fa dervers d'un any
Felicitats STEI, la bona feina té premi!!
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente