algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El Govern i l'IEC signen un protocol conjunt per promocionar la llengua i la cultura catalanes

El Govern i l'Institut d'Estudis Catalans han signat aquest dilluns un protocol per establir un marc de col·laboració amb l'objectiu de promocionar el coneixement de la llengua catalana i el patrimoni cultural.

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, i la presidenta de l'IEC, Teresa Cabré, han estat els responsables de signar el conveni. Els han acompanyat el secretari autonòmic d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Miquel Àngel Sureda; la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior; el president de la Secció Filològica de l'IEC, Nicolau Dols, i el delegat de l'IEC a les Illes Balears, Damià Pons.

Company ha explicat que des del Govern estan «molt contents de recuperar la relació amb l'Institut d'Estudis Catalans, de la qual ja hi ha precedents en l'any 2000 i 2009».

Amb aquest protocol, que tendrà una vigència de quatre anys, ambdues institucions es comprometen a actuar de forma conjunta per al desplegament d'activitats i projectes relacionats amb la política lingüística i l'estudi, la recerca, la promoció i la difusió de la llengua i la cultura catalanes.

El protocol tendrà una comissió de seguiment, formada per tres membres de cada institució, que farà balanç de les accions realitzades o en curs i vetllarà pel funcionament correcte del Protocol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bUFF, fa dervers d'un any
Envers de Govern de les Illes Balears

Govern de VALLADOLID
Valoració:-4menosmas
Per Sebas, fa dervers d'un any
Encara mes? No aturau
Valoració:-2menosmas
Per Protocols, fa dervers d'un any
Si el Govern promociona la llengua catalana com ho ha fet aquests darrers 8 anys, és ben ver que podrem dir que només ho farà protocolàriament.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente