algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

MÉS per Mallorca presenta la seva candidatura al Consell amb Jaume Alzamora al capdavant: «Som un equip de gent diversa, preparada i plena de talent»

MÉS per Mallorca ha presentat aquest dissabte al Portitxol de Palma la candidatura amb la qual es presentarà a les eleccions del pròxim mes de maig al Consell. La llista, liderada pel secretari general de la formació econacionalista i actual conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, «és una candidatura de gent diversa, preparada i plena de talent, compromeses amb el progrés i la transformació de la nostra illa i del nostre país», segons ha apuntat el candidat.

En aquest sentit, Alzamora ha apuntat que «som l'equip que encapçalarà el pròxim Govern de Mallorca. L'equip i el projecte que liderarem les polítiques que impulsarem des de la institució insular, a partir del mes de maig, per continuar transformant Mallorca».

El candidat de MÉS per Mallorca ha continuat assegurant que «som la candidatura que defensarà el dret a l'habitatge, el medi ambient i el territori, i la normalització de la llengua catalana en tots els seus àmbits».

La número dos de la candidatura serà la secretària de Comunicació de MÉS per Mallorca i secretària general de la Conselleria de Medi Ambient, Catalina Inés Perelló (Maria de la Salut, 1974); seguida del conseller insular Joan Llodrà (Manacor, 1972); de la directora insular d'Igualtat, Rosa Cursach (Artà, 1967); del regidor de l'Ajuntament de sa Pobla, Biel Payeras (sa Pobla, 1994); i de la regidora i candidata a la batlia d'Andratx, Ruth Mateu (Ciutadella, 1976). Jaume Tomàs (Llucmajor, 1964) ocuparà el lloc número set de la llista, seguit de Marta Català (Sant Joan, 1988), de Guillem Verd (Sencelles, 1993), i d'Aina Sastre (Alaró, 1985).

Tancaran la llista el portaveu de MÉS a la institució insular i exbatle d'Alaró, Guillem Balboa; la vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; i el diputat, exbatle d'Esporles i expresident del Consell, Miquel Ensenyat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vius!, fa dervers d'un any
Anau vius amb n'Ensenyat que vos farà una altra autopista de Campos!
Valoració:4menosmas
Per Joan, fa dervers d'un any
Per favor, llevau en Balboa d.enmig. Si no el feis desaparèixer de la política ho pagaran els resultats electorals d.Alaró. A Alaró va fer que quasi 5. 000 habitats collissin una profunda aversió a MES. Despreciava profundament a tothom i només volia curriculum polític per arribar al Consell.
Valoració:5menosmas
Per serpi, fa dervers d'un any
El talent no el veig per cap banda
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente