algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Per Balears (XBalears) intenta boicotejar les primàries d'El PI a Sencelles

Joan Miquel Mulet, que s’ha postulat com a possible candidat d'El PI a Sencelles en front de l’actual batle, Joan Carles Verd duu setmanes treballant per crear una candidatura de Per Balears (XBalears) a Sencelles.

Així es desprèn de les converses d’un grup de Whatsapp creat fa unes setmanes al que ha tengut accés dBalears. Dins d'aquest grup s’hi troba, entre d’altres, Pere Soler, conseller del Consell de Mallorca i un dels principals dirigents de Per Balears. El logo del partit es la foto de perfil del grup.

L’administrador del grup és el mateix Joan Miquel Mulet i en els seus missatges mostra que el seu objectiu no és guanyar les primàries i liderar la candidatura, sinó generar polèmica i perjudicar El PI de Sencelles, partit del qual encara n’és militant.

En una de les seves intervencions afirma que per a ell les primàries «són un teatre» i desvetla que «dissabte (l’endemà de les primàries) sortirà un escrit que direm que enganen la gent» demostrant que el seu objectiu és crear polèmica deslegitimant el procés. Quan un dels membres li demana si «ells (els del Pi) saben que tu tens un partit?» reconeix que està actuant d’esquenes als companys als que demana el vot per les primàries «No, ningú sap que muntam un partit...», reconeixent que els ha amagat aquesta informació. Un dels membres del grup arriba a dir «Ganaremos. Y si no ganamos les daremos por culo» amb les corresponents emoticones de riallada.

Les primàries d'El PI de Sencelles estan convocades per aquest divendres al Casal de can Garau entre les 18.00 hores i les 20.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Tomeu Colom, es clar que per tenir representació a les Institucions fa falta un 5 per cent, si vostè es referia que no obtindria cap representació, ja hem va be acceptar-ho però el que diu, es senzillament perdre les messions, i jo no vull enganyar-lo, perquè el limit que coste a dit significa que no tendra ni un sol regidor municipal a Mallorca, tampoc cap conseller al Consell de Mallorca ni cap Parlamentari, jo quant vaig parlar de mínims hem referia a càrrecs electes. Miri, hem conformaré enlloc de amb un dinar just amb una canyeta, tampoc vull abusar,
Valoració:1menosmas
Per Tomeu Colom, fa dervers d'un any
@Josep Miquel ni idea, no conec el municipi. Mínims? la llei electoral no estableix un 5% com mínim? Aquí ho tenim...
Valoració:3menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Tomeu Colom, perfecte ara just queda establir uns mínims. Per cert sap com a anat la votació dels "dobles afiliats" de Sencelles amb l'assessorament del Sr. Soler?. Es simple curiositat.
Valoració:1menosmas
Per Tomeu Colom, fa dervers d'un any
@Josep Miquel messions acceptades, una àmplia representació diu vostè? Tant de bo m'equivoqui, tant de bo... Però tot indica radicalment el contrari...
Valoració:3menosmas
Per Lo gran inquisidor, fa dervers d'un any
en foraster????? uf...mala senyal
Valoració:5menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
Per cert Tomeu Colom, a vostè ja l'hi va be donar suport a un personatge que que està a un altre partit però que no s'ha dat de baixa del anterior, per veure si pot fer mal i tractar de muntar renou?, i que es tan curt de gambals com per dir que el dissabte, ja te un escrit per treure el dia següent si perd, fent acusacions falses, que es una coseta que el podria posar davant un jutge. No oblidi que a Sencelles, com a tots els pobles, tothom es coneix, i si surten uns "candidats de pa amb fonteta" dient que faran trampes, que a mes ells estan a dos partits però que ho han amagat -mentir no era un pecatot-? i que si perden , al manco hauran tractat de donar pel cul, Vaja personatges. Jo els hi diria a el grupet aquest, i a vostè, que els ciutadans de Sencelles no son curts, i que la gent normal, te clar que als tramposos quasi ni bon dia. Sap? a un equip quant perd competint dignament, amb honradesa i respectant les regles sempre es aplaudit, però un equip que perd sens competir, vulnerant aquestes premisses, anteriorment indicades, ni tan sols dona pel sac, sinó que queda ben retratat, i de postre torna a ca seva amb els seus culs ben escaldats
Valoració:8menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Tomeu Colom, vol posar messions de que de desfeta res de res?. El Pi seguira tinguen una ample representació a les institucions.
Valoració:4menosmas
Per Tomeu Colom, fa dervers d'un any
El Pi ja fa temps que està a trossos, no fa falta cap boicot, és matemàticament impossible que sobrevisqui, mal servei li ha fet l'actual direcció a la societat mallorquina.
Valoració:-20menosmas
Per Perico de los palotes, fa dervers d'un any
Entre trànsfugues que sols volen la cadira, i boicotejadors malsofrits, anam arreglats….
Valoració:22menosmas
Per Senceller, fa dervers d'un any
Això és una operació de guerra bruta contra El Pi. Aquest Joan Miquel Mulet ha quedat ben retratat
Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente