algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Vicenç Vidal demana la compareixença de la ministra de Transports per la proposta de privatització de la torre de control de Son Santjoan

El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha anunciat que reclamarà la compareixença immediata a la cambra alta de la ministra espanyola de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, per tal que doni explicacions sobre la proposta de privatització de la torre de control de l'aeroport de Son Santjoan. Vidal s'ha mostrat «horroritzat» davant aquest fet i ha apuntat que «es tracta d’una mesura que danya clarament els interessos estratègics de les Illes Balears».

Per al senador ecosobiranista, la proposta de liberalització que anuncien diversos mitjans de comunicació amb fonts ministerials i de l'executiu del PSOE i Unides Podem «respon clarament a una segona onada privatitzadora -a la primera, fa dotze anys, ja va ser liberalitzada la torre de control d'Eivissa- que perjudicarà les Illes Balears i els seus serveis públics».

Vidal ha afegit que «la torre de control de Palma és, des de fa dècades, una de les menys dotades i amb menys treballadors de l'Estat». En aquest sentit, ha manifestat que «les mesures anunciades no seran eficients econòmicament i només contribuiran a refermar la tendència centralitzadora i destructora dels serveis públics que hem vist fins ara per part del Govern espanyol».

El senador de MÉS per Mallorca reclamarà la compareixença de la ministra Sánchez conjuntament amb la senadora d'ERC Elisenda Pérez, i ha recordat que «tot i que el 49% d'Aena és en mans privades, i l'altre 51% és propietat d'Enaire, qui dicta les polítiques d'Aena que perjudiquen de forma global a la ciutadania de les Balears són clarament els interessos privats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Com sempre, fa dervers d'un any
Com sempre demanant debades. Això vos passa per aprovar el pressuposts del PSOE. I els altres, els de Podemos, també fent aquests papers tan trists.
Valoració:0menosmas
Per Molt bé, fa dervers d'un any
Si no tinguéssim al senyor Vidal, no sabrien els del Gobierno de España, que la majoria dels mallorquins estam profondament indignats.
No crec que pugui fer res més, però almenys Pedro Sánchez sabrà del noste rebuig i també de la nostra por. Si, perque tenim por de que una empresutxa creada ex professo per la ocasió, posi com a controladors a gent que amb dificultat sap escriure, com molta de la que han posat a altres serveis privatitzats.
Valoració:6menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Sa gestió de ports i aeroports hauria de ser des govern balear, i es doblers que genera quedarien aqui.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente