algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

La UIB impartirà un curs de llenguatge jurídic català

209807

La Direcció General de Política Lingüística ha anunciat aquest dilluns un nou curs de llenguatge jurídic català en col·laboració amb el Departament de Dret Públic de la Universitat de les Illes Balears.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya «La justícia, també en català», que té com a objectiu garantir que els professionals estiguin preparats per exercir la professió en català i oferir així un millor servei a la societat.

El curs s'adreça especialment als graduats en dret i als alumnes dels estudis de dret, tot i que també està obert al públic general. Tendrà 20 hores de durada i un preu de 75 euros, i s'impartirà els dies 7, 14, 21 i 28 de març i 4 d'abril, de 16 a 20 hores. Les inscripcions es poden fer fins al dia 28 de febrer al web de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

El curs està dirigit pel professor Antoni Llabrés, del Departament de Dret públic, i serà impartit per Anna Arnall, lingüista especialitzada en llenguatge jurídic, col·laboradora del Servei Lingüístics del Consell de l'Advocacia Catalana i responsable del portal Compendium.cat.

Arnall abordarà les característiques bàsiques del llenguatge jurídic català, treballarà aspectes controvertits de la redacció jurídica i donarà a conèixer els criteris de redacció de contractes, demandes, resolucions i dictàmens, entre d'altres. Així mateix, ensenyarà a utilitzar recursos lingüístics especialitzats en llenguatge jurídic perquè els participants esdevenguin autònoms en la resolució de dubtes lingüístics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.