algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

MÉS reclama una reforma legislativa perquè «quedi clar com consolidar el català en la sanitat»

El portaveu del Grup Parlamentari MÉS, Josep Ferrà, ha demanat aquest dijous «una reforma legislativa perquè quedi clar» com consolidar el català en la sanitat.

En roda de premsa després de la Junta de Portaveus, Ferrà ha subratllat que el requisit del català en el procés d'estabilització dels professionals sanitaris és una cosa que ha liderat el partit i per a MÉS «no és una qüestió tancada perquè queda feina a fer, sobretot en la qüestió processal que no està tancada».

Grup del PSIB-PSOE

Sobre aquest tema, la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha subratllat que «comparteixen» amb els seus socis de Govern aquest objectiu, però ha ressaltat la proximitat del final de legislatura i, per això, ha emplaçat a fer-lo «de cara al futur i amb calma». «Tendrem oportunitats de treballar en això».

DE la seva banda la portaveu del Grup parlamentari del PSOE ha declarat que «els portaveus dels partits de la dreta sempre estan descontents quan s'aprova d'una manera o canvien d'opinió si passa el contrari». Costa ha defensat que amb l'acord amb MÉS «s'ha fet un pas més per a resoldre un debat i s'ha fet de la millor manera possible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llull, fa dervers d'un any
Parole, parole, parole...
Valoració:2menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Si el que falten són metges, el problema es podria controlar amb personal mèdic interí, amb la condició al contracte que en pressentar-se un metge amb el requisit de català, cessassin al seu lloc de feina.
Veuríem quants dirien que en saben i s´espolsarien per aprendre´l perquè no els fessin fora de seu lloc de feina.
Valoració:4menosmas
Per GSS, fa dervers d'un any
fum, fum, fum
Valoració:3menosmas
Per Propaganda, fa dervers d'un any
D'ara al mes de maig, més propaganda del que és habitual. Després, oblid. La directora general de política lingüística lingüística i els responsables del seu nomenament, ja han dimitit?
Valoració:2menosmas
Per Caub, fa dervers d'un any
8 anys deixant de banda la defensa del català. I ara volen vendre el seu partit com a garantia de protecció. No han creat la necessitat de mesures urgents per protegir el català. Però demostren els pocs escrúpols suficients perquè sigui una deixadesa conscient i per oferir-se com a garants de la mallorquinitat abans de les eleccions.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente