algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Prohens: «Amb el requisit de català a la Sanitat hi haurà les mateixes dimissions que amb l'autopista de Campos, el patrocini del RCD Mallorca i la promoció turística»

209277

La presidenta del PP de les Balears, Marga Prohens, ha criticat aquest dimecres la «falta de credibilitat» de la crisi entre MÉS per Mallorca i el PSIB pel tema del requisit de català a la Sanitat.

En declaracions als mitjans durant la visita del coordinador del PP estatal, Elías Bendodo, la líder del PP a les Balears ha recorregut a la ironia per a assegurar que hi haurà les mateixes dimissions que hi va haver amb l'autopista de Campos, el patrocini del RCD Mallorca i la promoció turística.

Per contra, s'ha demanat quan es reuniran MÉS i el PSIB per a abordar «la problemàtica de la saturació als centres sanitaris, el fet que els metges d'Atenció Primària tenguin cadascun més de 2.000 targetes sanitàries, l'increment de les llistes d'espera o el desmantellament del servei d'oncologia a Eivissa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin avorriment si, fa dervers d'un any
@pere pistoles.

Pot ser té tota la raó. O potser no. El que no demostra és la més mínima qualitat per governar el país. Si amb el futimer d'anys que du pel mitg no ha fet res mínimament ressenyable del que poguem sentir-nos orgullosos, seria d'il.lusos pensar que, fent el mateix, obtindrà resultats diferents, com deia Einstein.
Valoració:1menosmas
Per Pere Pistoles, fa dervers d'un any
I té tota la raó.
Valoració:0menosmas
Per Parlant de sanitat, fa dervers d'un any
Tenim el COViD, però vol entrar l'Èbola.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente