algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Melià: «No ens podem instal·lar en el prohibicionisme constant dels partits d’esquerres. El Pi és garantia de les dues quarterades en sòl rústic»

209199

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears, Josep Melià, ha valorat el decret urbanístic que es debat aquest dimarts al Parlament.

«Consideram que no ens podem instal·lar en el prohibicionisme constant dels partits d’esquerres i del Govern de les Illes Balears. Cada cert temps es dediquen a dictar noves normes posant més impediments, més traves i creant més inseguretat en matèria urbanística», ha declarat el portaveu.

En aquest mateix sentit, Melià, ha explicat que just fa un any i mig «ja es varen modificar els paràmetres en sòl rústic. Ara tornarem a tenir més requisits a tenir en compte, això el que genera és una desorientació brutal als ciutadans. Estam en contra d’aquesta modificació constant».

El diputat ha finalitzat la seva intervenció assenyalant que El Pi és «garantia del manteniment de les dues quarterades en sòl rústic. Amb El Pi no hi haurà noves restriccions en l’edificació a sòl rústic. No podem estar constantment provocant canvis i inseguretat que és el que fa el Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Manquen habitatges de lloguer que siguin de titularitat pública. Els habitatges que portin més de dos anys desocupats, han de pagar un IBI més elevat per tal d’evitar l’especulació. Els grans tenidors, han de pagar un IBI progressiu que s’encareixi per cada habitatge acumulat a partir dels 5 primers. Els bancs, les societats anònimes i els fons voltors, no han de poder ser titulars d’habitatges desocupats per temps indefinit, s’ha de limitar la seva capacitat de influència i distorsió sobre un be considerat de primera necessitat. Tots els habitatges aïllats construïts i els que els promotors voldrien construir en sol rústic, son inassequibles per a la immensa majoria de gent treballadora, son habitatges orientats cap el negoci immobiliari i no per a resoldre el problema de manca d’habitatges.
Valoració:0menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Quan prohibeixin construir en rústic i els preus de les vivendes urbanes es dupliquin, els lloguers es disparin, mentre les finques s’abandonen; veurem quina cara posaran els qui tant critiquen ara la construcció en el camp.
Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any
Garantia de que especuladors i alemanys comprin finques de dues quarterades per fer xalets i vendre'ls a guiris...
Valoració:5menosmas
Per Cap ferrerico, fa dervers d'un any
Valenta manera d'estimar Mallorca!! Voler que sigui una urbanització de "solars" de 14.206 m2. Són més pesats que una vaca en braços!
Valoració:5menosmas
Per Joan, fa dervers d'un any
Així, al ritme que anam, tendrás en 50 anys una Mallorca convertida en una macrourbanització. Realment no ho veus,Melià? Prohibir? si, s´ha de prohibir continuament per aturar la béstia mercantilista que tu defenses.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente