algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Els batles del PP acusen Armengol d'usar les institucions públiques per a fer campanya electoral del PSOE

209179

Els batles del Partit Popular (PP) han acusat la presidenta del Govern, Francina Armengol, d'usar les institucions públiques per a fer campanya electoral del PSOE en els municipis de la Part Forana i han rebutjat participar en els «actes electorals encoberts que Armengol organitza arreu de les Illes».

El president del Comitè de Batles del Partit Popular i batle d'Alaró, Llorenç Perelló, denuncia que «des del gabinet d'Armengol s'han posat en contacte amb diferents batlies per a organitzar actes amb associacions de cada municipi sota el pretext d'explicar mesures adoptades pel Govern i sol·licitant la presència dels batles al costat de la líder socialista». El primer d'aquests actes tendrà lloc aquest dilluns a Llucmajor, on ha declinat participar el batle de la localitat, Eric Jareño.

«No participarem, ja que no estam disposats a participar d'actes electoralistes que pretenen utilitzar les institucions públiques. Amb l'excusa d'informar d'algunes mesures, el Govern pretén muntar en cada municipi un míting electoral a Francina Armengol», ha advertit Perelló.

D'aquesta manera, el Comitè de Batles del Partit Popular censura que Armengol «no distingeixi i barregi a gratcient els seus càrrecs de presidenta del Govern de tots els ciutadans de Balears i el de secretària general del PSOE de Pedro Sánchez a Balears amb actes electorals encoberts, sobretot després de gairebé vuit anys en què Armengol ha abandonat i menyspreat els ajuntaments de les Illes en transport públic, habitatge, educació, sanitat, immigració o el repartiment dels fons de l'Impost de Turisme Sostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
S'ase va dir al porc, orellut.
L’ingenu Llorenç Perelló (o cínic batle d'Alaró), no acusa de res a la presidenta Armengol del PSOE, que no haguin fet abans els ex-presidents del PP "Cañellas, Matas i Bauzá".
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente