nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Armengol ja entra en precampanya: «Continuam demostrant que el PSOE és l'únic partit que planteja una alternativa real»

El Consell Polític del PSIB-PSOE ha aprovat la convocatòria de la Conferència Política per als pròxims 25 i 26 de març que definirà el programa electoral per a les eleccions autonòmiques del mes de maig de 2023. Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, ha destacat que són «l'únic que planteja una alternativa real, després de 8 anys de Govern, fent-ho des del rigor, la capacitat de gestió i presentant un futur clar».

Armengol ha remarcat la necessitat «de tornar a treballar una proposta com ho hem fet el 2015 i el 2019, escoltant les persones, entitats i col·lectius de fora del partit i convidar-les a dir la seva per continuar somiant molt lluny i aconseguir les fites que ens hem proposat sempre els socialistes».

«Complim amb la paraula donada i som sempre coherents amb els nostres discursos i encara que hem atès la urgència i hem ajudat a les persones, a tots aquells que són més vulnerables, hem complit amb el programa electoral amb el qual ens vàrem presentar fa 4 anys a les eleccions», ha remarcat Armengol.

La presidenta també ha valorat l'escut social desenvolupant pel Govern i el preacord amb el sector de l'hostaleria «que suposarà una pujada de, 8,5% dels sous dels treballadors en dos anys i un 25% en quatre anys, una fita històrica de la qual ens hem de sentir molt orgullosos de la nostra capacitat de fer feina». «Això és una mostra més d'haver aconseguit estabilitat i consens a les Illes Balears, transformant la realitat d'aquestes illes i demostrant capacitat d'ajuda», ha afegit la secretaria general del PSIB-PSOE.

La ultradreta

Armengol també ha aprofitat per contraposar el model del PSOE al del PP perquè «el discurs de la dreta és molt delicat, democràticament parlant, i s'està integrant molt perillosament amb el de la ultradreta» i quan passa això, ha fet afegit Armengol, «els socialistes lluitam amb més força que mai i amb molta convicció perquè mai hem permès ni permetrem deixar-ne passar cap».

Sobre l'actitud de la dreta en contra de la ciutadania, Armengol ha recordat que «ja l'hem viscut amb els governs de Bauzá i Prohens i l'hem patit molt», per això ha afegit que «la ciutadania ha decidit votar una cosa diferent i va demanar a l'esquerra que li retornes els seus drets i canvies el model».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un vei, fa dervers d'un any
Ja m'estic cansant d'anar a votar amb la pinça al nas o de votar al menys dolent.
Valoració:0menosmas
Per Té raó, fa dervers d'un any
És així, no ho ha cap dubte. La resta de partits no fan més que anar a remolc del PSOE.
Valoració:2menosmas
Per ventolin, fa dervers d'un any
Esta miembra, está plenamente convencida que nuestra tierra nació y morirá con ella.
Fuera del Ventolín, no hay nada. Vacío total.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente