algo de nubes
  • Màx: 19.71°
  • Mín: 12.82°
19°

Carles Cabrera (El Pi): «Necessitam millorar la neteja de Palma i la seguretat als nostres carrers»

El Pi-Proposta per les Illes Balears aposta pel filòleg, docent i sindicalista Carles Cabrera per encapçalar la llista de la formació a Palma. Després d'unes primàries va sortir elegit amb el suport de la militància de Palma perquè fos el candidat a Ciutat.

Cabrera ha acceptat aquest dissabte el repte amb «il·lusió i amb moltes ganes» de fer entrar El Pi a l'Ajuntament de Palma. El candidat ha assegurat que està fent unes llistes amb gent de «diferents perfils i visions» de les barriades de Palma.

Cabrera també ha explicat les principals idees en els que fan feina de cara a les eleccions de maig: «Necessitam millorar la neteja de Palma i la seguretat als nostres carrers».

«Volem repensar la mobilitat de Palma: hem d'ampliar la xarxa de metro i no col·lapsar els carrers amb línies de tramvies. Estam d'acord que aquest arribi a l'aeroport, però necessitam que el metro arribi a Son Espases», ha explicat Cabrera.

A més, el candidat ha assegurat que farà feina per la gent de Palma i les empreses de ciutat. «Serem decisius per implantar les polítiques d'El Pi a totes les institucions de les Illes», ha dit.

Cabrera ha estat acompanyat per la plana major del partit i els candidats al Govern i al Consell de Mallorca, Josep Melià i Antoni Salas, i el president Tolo Gili.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
I no just tenim ciutadans incívics. Quant aneu a comprar mobles a IKEA, alerta perquè per retirar els mobles vells (dues butaques) ens cobraren 60 euros i hem sembla molt be, tenen un servei de retirada dels mobles, et deixen els nous i s'enduen els vells, i segons asseguren els transportistes els duen a un punt verd. Magnific pots pensar, doncs resulta que vengueren un divendres, deixen els nous, agafen els vells i parteixen, just que els encarregats per IKEA de fer aquesta feina deixaren els vells damunt l'acera davant els contenidors i l'altre al forat entre el contenidor i una barra metàl·lica ocupant part del carril dret del Carrer Caro, i allà es va quedar bastants de dies. Si passa per Caro la Policia Local, diguem que no o ho degué veure, si passa Emaya tampoc, i fins dimarts vespre que suposo ho retiraren els de recollida dels fems, vaig pensar posar reclamació però es que ara ja alguns grans comerços ni es dignen a contestar-te, per exemple El Corte Ingles, encara ni ha acusat rebut de la meva reclamació, i jo apostaria a que ni es molestaran a contestar, idò comença a esser necessari que els ciutadans ens posem a defensar els nostres drets, i si una empesarem es incívica o ni sap que fan els seus transportistes que se'n adonin. Brutor ni ha per tot, menys el centre que el cuiden molt mes. ningú perdrà temps denunciant al comerç i d'això se'n aprofita, cobra i es desentén del que fan els seus empleats, i resulta que te responsabilitat, al manco subsidiari del que fan els seus transportistes.
Valoració:3menosmas
Per Minas Gedais, fa dervers d'un any
És veritat, que Palma necessita fer net de cotxes. Però també de patinets, de bicicletes que van per a on no els toca anar, de gent bruta que no utilitza les papereres i que ho tira tot en terra, dels que obrin els contenidors de roba i deixen els que no els interessa per enmig, de bandes de delinqüents que posen a demanar almoina als seus esclaus, de carteristes professionals, de lladres afeccionats i de camèlids que no son del desert, de gent renouera que tot ho ha de fer cridant i de tot tipus de "malestar general" .
I totes aquestes molèsties s'arreglarien amb unes lleis municipals adequades i una bona plantilla de policies municipals que patrullàssin pel centre i per totes les barriades, que fessin cumplir les lleis.
La ciutat, en si mateixa, no és de les més guapes però tampoc no és lletja. Ara bé, com a localitat bruta i super- poblada no té comparació. I ja comença a fer la competència a certes localitats del Tercer Món.
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Palma necessita fer net de cotxes que ocupen la major part del espai públic i amenacen la seguretat dels vianants i la salut per contaminació acústica i ambiental.
Valoració:4menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
Qualsevol millora de la neteja de Palma de ben segur que serà rebuda amb els braços oberts per part de la ciutadania, perquè el que hi ha ara mateix és un soll de ciutat.
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente