algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Concentració a Palma contra l'exclusió dels cans de caça de la Llei de Benestar Animal

El partits polítics Pacma i Progreso en Verde han celebrat aquest diumenge migdia una concentració a Palma contra la Llei de Benestar Animal, que consideren parcial. Les entitats animalistes, que concorreran en coalició a les eleccions autonòmiques del maig, critiquen el text presentat pel govern central perquè exclou de l'àmbit de protecció els cans de caça.

Els manifestants han reclamat una modificació de la llei perquè la protecció no es limiti als animals domèstics, sinó que n'inclogui d'altres, com els cans de caça. El president de Progreso en Verde, Guillermo Amengual, ha titllat de «vergonyosa» l'esmena del PSOE a la llei que els exclou de la protecció. «Els cans que es fan servir a la caça són torturats i maltractats, i moltes vegades quan acaba la temporada apareixen penjats perquè ja no serveixen per caçar», ha afirmat.

Amengual ha criticat que el lobby de la caça hagi fet prevaldre els seus interessos davant la reclamació del moviment animalista, alhora que ha instat el govern central a «recapacitar» sobre aquest afer i retirar l'esmena. La concentració s'ha repetit a diverses ciutats d'arreu de l'estat amb la mateixa consigna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No puc entendre aquesta excepcionalitat, fa dervers d'un any
No puc entendre aquesta excepcionalitat dels cans de caça.L'única explicación és per donar un xec en blanc als caçadors perquè puguin fer als seus cans totes les putades qui vulguin.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente