cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Govern presenta la Llei d'Àrees Municipals d'Impuls Comercial a ajuntaments i grups parlamentaris

El director general de Comerç del Govern, Miquel Piñol, s'ha reunit aquest dimecres amb ajuntaments i grups parlamentaris en una sessió informativa sobre la Llei d'Àrees Municipals d'Impuls Comercial (AMIC), desenvolupada per la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica.

Segons ha explicat la vicepresidència en una nota de premsa, aquesta normativa té l'objectiu de promoure dins del sector iniciatives que comportin la revitalització dels centres urbans, així com la millora i promoció d'altres entorns relacionats.

La reunió ha tingut lloc aquest matí al Parlament amb la participació de representants de tots els grups polítics, a excepció de Vox, i de dotze ajuntaments. Totes les parts s'han compromès a recopilar més informació sobre els beneficis de la llei per a arribar de forma consensuada a una versió que beneficiï transversalment el màxim nombre possible de municipis de les Illes Balears.

«Confiam que aquestes rondes de treball previ al procés d'esmenes i les aportacions dels diferents grups polítics durant el debat parlamentari contribueixin a enriquir una llei que ha de recollir un gran consens entre els diferents actors, polítics i socials, per al bé del desenvolupament de l'economia col·laborativa en els nostres municipis», ha assenyalat el director general de Comerç del Govern.

El projecte d'Àrees Municipals d'Impuls Comercial de les Illes Balears es va aprovar a Consell de Govern el passat 7 de novembre i començarà previsiblement el seu tràmit parlamentari al gener de 2023.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.