nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
11°

[VÍDEO] Els partits del Pacte presenten una iniciativa de suport a la professora de La Salle

Els partits que conformen el Pacte de Govern (MÉS per Mallorca, Unides Podem i PSIB-PSOE) han registrat una iniciativa al Parlament perquè la cambra autonòmica se solidaritzi i mostri suport a la professora del col·legi La Salle de Palma, víctima d’amenaces i insults per part de l'extrema dreta i entitats afins per fer complir el reglament de funcionament del centre.

En concret, la Proposició no de Llei, que es durà a debat i aprovació al Ple, demana, a més de la solidaritat i suport de la cambra a la professora, que el Parlament també condemni i denunciï aquestes amenaces i insults. A més, s’insta la cambra autonòmica a declarar «intolerable» la instrumentalització política que certs grups polítics fan de l’educació i la llengua.

Un darrer punt d’acord demanarà al Parlament que reconegui la tasca professional i l’esforç de tots els docents, els claustres i els equips directius que fan feina a tots els centres de les Illes per a aconseguir tenir una educació de qualitat i que formi l’alumnat en els valors democràtics i de respecte.

El diputat de MÉS per Mallorca, Joan Mas, ha expressat el suport dels grups del pacte al col·lectiu docent i, en especial, a la professora assetjada per l'extrema dreta. Mas ha reclamat també que aquest tipus de conflictes s'han de resoldre dins els mateixos centres educatius i ha assenyalat aquells que «només cerquen rebentar la convivència als centres educatius». En aquest sentit, Mas ha deixat clar que el Parlament s'ha de posicionar al costat de la víctima i dels docents.

Per la seva part, la diputada d'Unides Podem, Gloria Santiago, ha afirmat que «la docent que ha patit els atacs i amenaces ha de saber que Unides Podem està amb ella», i ha expressat la seva «més ferma condemna a les amenaces que ha rebut la docent». Santiago ha explicat que les amenaces «ens recorden a una època molt fosca de la història del nostre país, a la qual no hem de tornar. En aquest cas, els partits polítics han de demostrar altura de mires i una gran responsabilitat».

Finalment, el diputat del PSIB-PSOE, Enric Casanova, ha lamentat «la instrumentalització política per part de la dreta» i ha tornat a demanar al PP que es posicioni clarament. «El Partit Popular no es pot mantenir equidistant i sense dir res; tots els partits hem de demanar respecte pels valors democràtics, perquè no es pot criminalitzar una persona per haver fet la seva feina amb professionalitat», ha insistit el diputat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per navegant, fa dervers d'un any
Si en lloc de passar a la privada confessional, això passa a l'escola pública els trumpistes asalten la Conselleria
Valoració:3menosmas
Per El millor suport, fa dervers d'un any
Sense cap dubte el millor suport que els partits del pacte poden donar a la professora de La Salle és impulsar la política ds normalització lingüística que tenen aparcada amb la intenció de desmobilitzar la dreta que tanmateix no desmobilitzen.
Valoració:4menosmas
Per Xusma fatxa, fa dervers d'un any
Els "mamporreros" ja cantan, en pobres arguments la ignorància vos fa ésser valents, no hi ha més cec que aquell que ho vol ser . I parlen de un món paralel, és que no volem viure al vostre, aaaarruixxx.
Valoració:6menosmas
Per betzol, fa dervers d'un any
Tu si que estas trabucat. No ets més que un llepaculs analfabet. Un estufadet sense plomes.
Valoració:-5menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa dervers d'un any
En primer lloc, com a docent jubilada, vull transmetre tot el meu suport a la professora de la Salle, així, com també a l'equip directiu per la seva implicació en tots els afers docents i disciplinaris del centre.

El que hem pogut llegir i sentir aquests dies, sobre un tema que no passa d'un problema disciplinari, com tants d'altres que contínuament els docents i equips directius n'han de resoldre, parlar és intolerable, i també antipedagògic, tant pels alumnes implicats .com també pels pares que han promogut tota la polèmica, i no hem parlem ,del partit polític que els ha donat suport.
És evident, que la professora continuarà impartint els seus coneixements, el seu model professional inqüestionable, ara bé, dels alumnes i sobretot de les seves famílies que l'han insultada i menyspreada, en tenc els meus dubtes amb quines persones ens trobam.

Molts d'ànims que res ens faci perdre la nostra professionalitat.
Valoració:14menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Ja ja ja ja, ja ha sortit el trabucadet de torn, doncs miri poden fer-ho, aixó es la democràcia paraula que es evident que vostè desconeix de forma absoluta, i ja ho decidiran els representants dels ciutadans i sap, jo crec que la Tribu Unga Unga Unga Voxquimans, tal vegada son els seus?, perquè el PP a vegades son doiuts, i tenen un sector cafre però no gaire gran, perquè els Neandertals ja han fuit a l'extrema dreta, i s'equivoquen fent això per no perdre vots, els seus cafres no els votaran, però no son cafres com els Voxquimans, Els seguidors del "Quefe dels Nobles del cul Balear - Sir Culo Balear" es quedaran tot sols votant no, salvo que el PP la torni a cagar per acollonament de perdre vots, però no basten. Facin un poc de feina que cobren dels ciutadans, perquè de fet en tota la legislatura no han pegat un pal a l'aigua, i s'han oposat a tot, inclús quant s'encenen espelmes en record de les víctimes dels nazis. Hem demano perquè serà, en que crec que tots el ciutadans de Balears ho tenen clar. Quines iniciatives han proposat els del advocat sens clients Jordi Campos? quins beneficis han obtingut per els ciutadans de Balears amb alguna de les seves propostes? S'ho faci mirar, li fa falta. Sap si no li tingues un poc de llàstima hem faria riure a diari, `per tant seguesqui, ja ho sap, però no li daran càrrec.
Valoració:7menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
I de les Nines tutelades que?
Valoració:-11menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Quieren que los profesores sean comisarios políticos del catalanismo.
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente