algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

[VÍDEO] Armengol respon a l'extrema dreta: «Això no va de banderes, va de l'autoritat dels docents dins les aules»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha acusat aquest dimarts Vox d'instigar l'odi contra els professors» i ha considerat que el conflicte al centre La Salle de Palma «no va de banderes», sinó de «l'autoritat dels docents dins les aules i dels valors que volem tenir com a societat».

Així ho ha expressat Armengol, al ple del Parlament, després de ser demanada pel tema per l'extrema dreta.

Davant d'aquesta situació al col·legi La Salle, Armengol ha traslladat «un missatge de responsabilitat» al Parlament. «La Conselleria d'Educació i aquest Govern hem actuat com sempre. Primer, l'inspector hi va anar aquest dilluns, treballant amb el centre educatiu com sempre, donant suport a la comunitat educativa com sempre i aclarint la situació», ha assenyalat.

Segons ha defensat, «aquest cas no va ni de banderes ni de futbol. Aquest cas va d'una cosa molt clara: les normes de convivència les marquen els professors, tal com marca la llei educativa».

La presidenta ha lamentat, a més, que «una professora, per fer la seva feina, està sent amenaçada de mort a les xarxes, la seva filla ha estat mostrada a les xarxes i també l'adreça d'on viu».

Finalment, la presidenta de l'Executiu ha acusat Vox d'instigar que hi hagi odi contra els professors i que es promogui la violència contra els docents de les Balears. «Això no és democràcia, això és feixisme», ha conclòs.

Armengol critica el «silenci eixordador» del PP

En acabar la resposta al portaveu de Vox, la presidenta del Govern ha expressat que li preocupa especialment el «silenci eixordador» del PP Balears amb aquest cas.

Armengol ha censurat l'«equidistància» del PP després de les amenaces de mort a la professora de La Salle de Palma i ha afegit que «això no és possible en democràcia». Per això, li ha demanat «condemnar les amenaces i l'odi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pau, fa dervers d'un any
@Carlos Vilalta com molt bé has dit el castellà és imposat.No menteixis dient que no s'ensenya a les escoles catalanas.El català igual que el gallec i l´euskera no son llengües folclòriques.
Valoració:5menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any
Vilaalta:
Servidor no quiere nada con el tal Josef Miguele. Es tan inteligente y preparado, que siempre estaremos por debajo de sus doctas disquisiciones.
Valoració:-4menosmas
Per Sociopata, fa dervers d'un any
A mi el que me sorprèn és que encara hi hagi gent que vulgui fer de comparsa d'en Rissitos de Oro (del que caga el moro), que sempre tira la pedra i amaga la mà, com bon covard que es.
Valoració:5menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Carlos VIlalta, a veure brillant constitucionalista i candidat a entrar al TC, veig que es sap la Sacrosanta CE de memòria, però que ha pres vostè perquè li faci aquests efectes?. La CE no diu que "tienen el deber de conocer y el derecho....de usar, el español" perquè el seu nom es el castellà. Resulta que totes les llengües tenen un sol nom acadèmic, que tal si revisa el primers articles de la Sacrosanta CE, i despès podrà començar a aprendre els següents. Per cert miri també el nostre Estatut, no li dura molta feina en arribar al article 4, si no recordo malament, procuri tenir alguna cosa a ma per prevenir el atac que igual li pega, com pot veure no li desitjo cap malament i veurà que diu al respecte de la nostra llengua. I miri resulta que es Llei Orgànica, no li explicaré que vol dir això perquè no entendria res, i si ho entengués no ho voldria entendre. Doncs aquí resulta que la competència d'educació es únicament nostra. I es segueixen les lleis establertes al respecte per el nostre Parlament. Per cert per unanimitat.
Valoració:9menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Carlos Vilalta, a veure li-llustra advocat, l'autoritat dels docents es anticonstitucional? que tal si ho argumenta, miri trabucats que no tenen estudis superiors ni ha alguns, per aquí, sou quatre i el caporal, això si un no te cinc nicks, però candidats al Tribunal Constitucional, pareix que just es vostè. Encara no li han oferit càrrec els seguidors del que vivia dels "Nobles del Cul Balear - Sir Culo Balear"?. Argumenti quins articles vulneren els docents, i ara si que li diré mamarratxo, i després de quedar ben ample li demano disculpes. Paraula que també desconeix, però que no les accepti, el retrata a vostè i a mi me la du ben fluixa.
Valoració:8menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Xisca, según la Constitución los españoles tienen el deber de conocer y el derecho de usar el español. Por eso, en la escuela la enseñanza en y del español es lo único constitucional y se está vulnerando gravįsimamente en aquellas regiones con lenguas vernáculas. Y no digo que éstas no deban conservarse:son manifestación de un rico folclore. Por lo que al mallorquįn se refiere, es ésta un habla simpática y graciosa que tiene toda mi admiración.
Valoració:-14menosmas
Per Toni lo, fa dervers d'un any
Las declaraciones de Armengol no gustará a muchos de su partido
Valoració:-4menosmas
Per trapo, fa dervers d'un any
Hay que reconocer que el catalanismo radical y supremacista, ayudado por comunistas y medios afines, es capaz de convertir un huevo en una castaña. O ambas cosas en un trapo.
La culpable única y verdadera del desaguisado es la profesora de catalán, pero gracias a ellos se ha convertido en victima.
No sería de extrañar que la tal Margalida Cunill, más pronto que tarde, fuese subida a los altares. A sus altares, se entiende. Así se escribe la historia.
Valoració:-12menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Anticonstitucional? I tu que en saps d'això? Saps que diu que les diferents modalitats lingüístiques són un Patrimoni Cultural que serà objecte d'especial RESPECTE I PROTECCIÓ? Doncs a les aules també s'ha de reflectir, mostrant-ho a cada moment de la classe. I aquest joves, i tu mateix, el vos barrinau a cada instant. En cada escrit teu, demostres ser un anticonstitucial social i culturalment. Un total mal educat. Ets a Mallorca. A casa nostra. Dels que estimem la cultura que ens pertany. I no intentis insultar. No fem país. SOM PAÍS.
Valoració:11menosmas
Per Catalunya sencera, fa dervers d'un any
L'única bandera nacional legítima al nostre país (de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer) és la de les quatre faixes vermelles en fons groc i mai les banderes dels estats imperialistes (Regne d'Espanya, República francesa i República italiana) que ocupen el territori nostre.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente