cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
16°

El Pi Palma: «És lamentable l'espectacle del Pacte respecte als ajuts al RCD Mallorca»

204257

El Pi Palma ha manifestat la seva total «consternació» davant «un nou espectacle entorn als ajuts que s’han de concedir al RCD Mallorca». En aquest sentit, des de la formació apunten que «aquests xous mediàtics i faltes de lleialtats institucionals s’han d’acabar pel bé de la Ciutat i de Mallorca».

«Si és així com ha d’acabar la legislatura, és a dir, primant els interessos partidistes per damunt els interessos de tots els ciutadans, serà un final de legislatura molt llarg i lamentable», remarca El Pi.

A més, consideren que les formacions que formen part dels diferents equips de govern a les diferents institucions «s’haurien de posar d’acord»: «Podemos vota sí al Consell Insular i no a l’Ajuntament? Té cap sentit?».

Per això des d’El Pi Palma reclamen «serietat i deixar de desviar l’atenció i fer feina per millorar infraestructures, solucionar els problemes del transport públic, la neteja o la deixadesa dels carrers de Palma, el vandalisme, i un llarg etcèrera que tenim pendent a Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa dervers d'un any
Amb tantes coses que té per arreglar!
Per ex. proporcionar locomoció ciutadana de l´EMT per accedir al centre de slut corresponent, deixant la gent major i amb problemes de mobilitat tirada.
Valoració:2menosmas
Per Toni F, fa dervers d'un any
S’ase va dir orellut a n’es porc.
Valoració:2menosmas
Per Qualcú, fa dervers d'un any
Fachas for t'he stablishment.
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
L'espectacle és trist i lamentable, però el PI ha participat del espectacle sense cap necessitat, ni cap compromís i a canvi de res.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente