nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Una vegada més, l'Ajuntament de Palma dona 180.000 euros a Los 40 Principales perquè convidi a sopar els assistents d'una gala

L'Ajuntament de Palma va aprovar el passat divendres subvencionar amb 180.000 euros un sopar a Los 40 Principales a Son Amar. Amb aquest patrocini, l'Ajuntament pretén desestacionalitzar el turisme a Mallorca.

L'acte inclourà una campanya comunicativa, una roda de premsa i un 'brunch' a l'Hotel Victoria.

El 27 de setembre es farà aquest sopar a Son Amar amb tots els nominats a la gala. Segons la regidora de Turisme, Elena Navarro, «l'any passat el sopar va ser a Eivissa, i hi va haver més de 300 referències en mitjans només en territori de l'Estat, sense comptar amb les connexions internacionals amb Amèrica Llatina». A més, també argumenta que la campanya de 2021 va tenir un retorn de més de tres milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 180.000 euros contraproduents, fa dervers d'un any
Per tal de compensar mínimament l'espanyolització que això suposa, ara hauran de dedicar a la subvenció de la nostra llengua -a part dels doblers que ja hi dediquin- una quantitat de més de tres milions d'euros i 300 referències a la nostra catalanitat en mitjans del territori de l'Estat i internacionals. I encara no n'hi haurà prou per rescabalar-nos del mal que ens hauran fet.
Valoració:4menosmas
Per Qualcú, fa dervers d'un any
Per a mi, en l,actual situació social i econòmica ès una injustícia descomunal !
Valoració:7menosmas
Per vianant de la rovira, fa dervers d'un any
Una autèntica vergonya !, sobre tot sabent com estan faltats de pisos de lloguer, la sanitat, o l´educació. Donar doblers a un programa que no aporta res als habitants d´aquí, i tan sols acontenta als forasters vividors de sempre. Una autèntica vergonya !
Valoració:10menosmas
Per Toni F, fa dervers d'un any
Caldria tenir un poc més de cura amb els doblers públics, fa falta de tot a la sanitat i educació, caldria administrar millor els recursos i deixar anar frivolitats i passions - inconfessables? - de madò Francina i els seus, perquè després, a les eleccions, passa el que passa i els únics culpables de la desafecció cal cercar-los al Govern.
Valoració:8menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
I vinga a fer de repaartidora... No paguen dels seus!
Valoració:6menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any
El PSOE tuda doblers públics. I quan els socis degovern no volen participar del saqueig, els de la oposició li dónen la mà i el saqueig segueix endavant.
Ens fan falta moltes coses, en Bauzá va suprimir desgravacions fiscals que aquest Govern no ha tornat perque diu que no hi ha doblers. Però en canvi els tuda fent regals mil.lionaris a equips de futbol, festivals de música pop i altres begenades que no serveixen per a res.
Això és riurer-se'n de la gent que els ha votat.
Valoració:10menosmas
Per És coherent, fa dervers d'un any
És normal, és la manera de fer d'aquestes dues darreres lagislatures amb la intenció de tenir content l'espanyolisme. Ho tenen clar des que signaren els Acords pel Canvi.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente