algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Jarabo proposa que el Mallorca pagui dos milions d'euros per utilitzar el nom de l'Illa

El portaveu de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha proposat aquest dijous que sigui el Reial Mallorca qui pagui per utilitzar el nom de l'Illa «perquè és qui es beneficia».

A través del seu compte de Twitter, Jarabo ha recomanat «en els moments de suspens» que el Consell de Mallorca suggereixi al club 'barralet' que pagui dos milions d'euros anuals per fer ús del nom de l'Illa.

«És l'equip el que es beneficia de la marca de l'Illa i de la seva afició, no al revés», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ves a dejectar als teus, que son pitjors., fa dervers d'un any
@Maikel. Què te penses que els del PP, C's i VOX son unes eminències, si basta veure les seves cares, per saber que no ténen res de bo a díns del seu cap?
I a veure si vos treis la maleïda mania de dir "il.luminat" com a sinnònim de beneit o de boig, mal vici que heu agafat d'escoltar als quatre mercenaris de la informació mentiders i incults, que pul.lulen pels mitjans de comunicació intoxicant la opinió de la gent.

Valoració:7menosmas
Per Ferragut, fa dervers d'un any
I el dbalears també hauria de pagar segons ell?
Valoració:-3menosmas
Per I Felip VI?, fa dervers d'un any
Yllanes va anar, fa pocs dies, a recepció de Feliip VI a Marivent i el més d'agost de 2015,en Miquel Ensenyat, wue també va anar a fer els honors al Borbó, va dir que el rei d'Espanya contribueix a fer més coneguda Mallorca. Per què no diuen, ara Yllanes en concreet, que Felip VI ha de pagar-se les vacances mallorquines?
Valoració:13menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Un altre il.luminat "🙄 de haba", com el desenfeinat misser obès que vol denunciar Govern, CIM i batlia a la UE. Quins cap buits que són!!!
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente