cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

MÉS per Mallorca trasllada a la presidenta Cladera les seves exigències

El secretari general de MÉS per Mallorca i candidat al Consell, Jaume Alzamora, i la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, han traslladat aquest dimecres a través d'una carta remesa a la presidenta insular, la socialista Catalina Cladera, les exigències de la formació ecosobiranista de cara a la reunió del Pacte al Consell prevista per aquest dijous.

En aquest sentit, Alzamora i Busquets han apuntat que l'exigència de la seva formació és la de revocar l'acord de la Fundació Mallorca Turisme que pretén destinar 1,8 milions d'euros a promoció turística a través d'un conveni amb el Reial Mallorca. A més, proposen destinar aquesta partida a la promoció de l'esport, amb ajudes a tots els clubs esportius de l'illa de Mallorca, de totes les modalitats i categories i, òbviament, també al Mallorca si compleix els requisits. La proposta inclou esports minoritaris i posa èmfasi en la promoció de l'esport escolar i el femení.

A la carta remesa a Cladera, des de MÉS per Mallorca li recorden que als Acords de Raixa, signats personalment per ella mateixa, hi està plasmat l'acord d'impulsar un pacte pel turisme sostenible amb criteris socials, de contenció i equilibri territorial i paisatgístic, amb la implicació de totes les administracions i dels agents socials i econòmics vinculats al turisme de l'illa, per cercar el consens social.

Des de la formació ecosobiranista assenyalen que el model de promoció turística proposat per part del PSIB-PSOE és un model caducat, i l'emergència de saturació a la qual hem arribat ens obliga caminar cap a un canvi de model i d'estratègia, defugint del tradicional mercat de sol i platja i de turisme de masses.

Finalment, Alzamora i Busquets han traslladat a Cladera la voluntat de MÉS per Mallorca de continuar treballant per aquesta terra i la seva gent, i també el seu compromís amb els Acords de Raixa i amb el Pacte del Consell i asseguren que l'únic camí és complir-los i, qui se'n desmarqui, no comptarà amb la formació ecosobiranista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fum, fa dervers d'un any
@sortiran del govern

Lo del misser Bennassar és fum i més fum. N'hi ha prou en llegir què diu en Benjamí per veure que la cosa no va enlloc. Només és un intent de donar-se a conèixer per llençar un nou projecte polític destinat al fracàs. Pura egolatria i ambició personal.
Valoració:-1menosmas
Per anys, fa dervers d'un any
Sa primera vegada que estic d'acord amb aquesta gent. Res pel Mallora. Ja li han donat mes que de sobra. Fa anys i anys.
Valoració:9menosmas
Per Sortiran del govern?, fa dervers d'un any
El que de veritat ens interessa saber és si en cas que Cladera manté el pacte amb el PP, Més sortira del govern del Consell. Tota la resta no és més que retòrica buida de contingut. Propaganda. El que de veritat és important és el plet que ha interposat el misser Bennàssar. Potser això espantarà na Cladera.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente