muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Crisi al Consell: MÉS i Podem exigeixen una reunió de seguiment del pacte després de la traïció del PSOE

MÉS per Mallorca i Podem han exigit aquest dijous que es faci una reunió de seguiment del Pacte al Consell de Mallorca per tractar l'acord amb el RCD Mallorca a través de la Fundació Mallorca Turisme (FMT) perquè Son Moix mantengui la denominació de Visit Mallorca Estadi.

Els socis del PSIB demanen al partit liderat per Catalina Cladera que acaresqui «amb qui vol governar, amb MÉS o amb el PP».

Tant MÉS com Podem han lamentat que el PSIB hagi tirat endavant amb el suport de PP, Ciudadanos, El PI i Vox el conveni sense tenir en compte l'opinió dels seus socis a la institució insular, que entenen que es tracta d'una estratègia de promoció turística «que no va en la línia d'un model de turisme sostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa dervers d'un any
Exigències i lamentacions?
Què la campanya electoral ja ha començada!!!
No són més collós perquè no entrenen. Han de trencar amb el Partit dels Senyorets aquest pacte d'inútils i entabanats que no serveix per res, per no arribar al 2023 malmanats o la castanya a les urnes serà encara més colossal.
No hi haurà 🥚🥚!
Valoració:2menosmas
Per M.C.M., fa dervers d'un any
Els partits nacionals espanyols són perjudicials pels Països Catalans. Arruix !
Valoració:7menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
En el PSOE son tant beneits que creuen que estan en el centre i que fent contentes a les grans empreses i a la gent afortunada, tant poden governar amb les dretes com amb les esquerres. No s'adonen innocents que les dretes tot duna que tenguin ocasió de governar, les pegaran una cosa al cul perquè la majoria del PSOE no en venen de casta. Altra cosa son els oportunistes del PI, que no té res ni de centre, ni d'esquerres.
Valoració:6menosmas
Per Anønim, fa dervers d'un any
Maleïts interessos creats !
Valoració:7menosmas
Per Beneit, fa dervers d'un any
El Pi parla de saturació de població i de diversificació econòmica, com s'explica que voti això que no fa més que reforçar el model actual.

COHERÈNCIA que no som beneits.
Valoració:11menosmas
Per Tati, fa dervers d'un any
Què farien les entitats del món de la cultura i la llengua amb aquests diners?
Valoració:11menosmas
Per Encara més reunions?, fa dervers d'un any
Està tot ben clar, el PSOE du el maneig. El que han de fer Podem i Més és sortir dels governs i començar a organitzar una alternativa al PP i PSOE.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente