cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Crisi al PP d'Inca: dos dels tres regidors abandonen el grup municipal

El grup municipal del PP a l'Ajuntament d'Inca ha entrat en liquidació. Dos dels seus tres membres han abandonat el grup, però fan comptes mantenir l'acta de regidors i passar a formar part del grup de regidors no adscrits.

Fèlix Sànchez, el portaveu del grup municipal conservador i la regidora Sonia Franco, han deixat de formar part de la disciplina del PP, de fet, Sánchez ha abandonat la militància i Franco es va presentar com a independent, és a dir, no era militant del PP.

Tot i que els dos regidors han adduït 'motius personals' per abandonar el grup municipal, el vertader motiu és el seu enfrontament amb qui ha de ser el nou lider del PP inquer, l'empresari Pedro Mas.

De fet, el passat 10 de juny, es va fer la presentació oficial de Pedro Mas com a candidat i tot i la importància de l'acte, que va comptar amb la presència dels màxims dirigents del partit a Mallorca, cap dels tres regidors hi va ser present. Ja aleshores es va especular amb la possible dissolució del grup municipal del PP a Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Palma, fa dervers d'un any
Dos vots més cap ha VOX.
Valoració:3menosmas
Per transfugas, fa dervers d'un any
Cuando una persona por los motivos que sean se va de un partido, lo que procede es entregar el acta. El acta no es suya; es de los votantes que te la han dado. Pero, no. De ninguna manera. Y si hay un sobrecito cada mes, ya ni te digo.
¿Qué es esto de pasar al grupo mixto?. A esto se le llama transfuguismo que debería llevar consigo el rechazo de todos los que les han votado. Y si tienes problemas, aguantas y al final de la legislatura, te vas.
Valoració:0menosmas
Per Bufa, fa dervers d'un any
Si no s´apunten a qualcun grup neofatxa, encara rai.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente