nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El Jovent Republicà celebra la Diada d'Eivissa amb murals i cartells i l'Ajuntament de Sant Antoni els vol afuar la Guàrdia Civil

Aquest 8 d'agost es celebra la Diada d'Eivissa, la Festa de la Terra. En el marc d'aquesta festa, l'organització Jovent Republicà ha realitzat murals i ha penjat cartells reivindicatius, amb lemes com 'Independència' o 'Eivissa lliure', a diversos municipis de l'illa.

L'Ajuntament de Sant Antoni ha denunciat davant la Guàrdia Civil aquesta acció i demana al cos militar que hi intervengui per esbrinar qui n'ha estat l'autor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
Doncs el Ajuntament crec que no sap que aixó no es delicte penal sino que s'ha de sancionar en vía Administrativa, tot en gros es obligar a la Guardia Civil a actuar quant precisament qui ha d'actuar es el propi Ajuntament. Que vol, carregar el mort a la Guardia Civil? Crec que a Sant Antoni a més d'un regidor li ha pujat massa la calorada al cap. I si son uns fets que es resoven amb sanció administrativa i pagar el repintat, perque els cartells no sson ni sancionables.
Valoració:4menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Como? Que denuncian el vandalismo?

IN TU LA RA PLA
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente