algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Armengol reconeix que «falta aconseguir el desplegament de la part fiscal del Règim Especial de les Balears»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reconegut aquest dimarts que falta aconseguir el desplegament de la part fiscal del Règim Especial de les Balears (REB), després d'haver mantingut una trobada amb el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, al Consolat de Mar.

«Falta la part fiscal, en som conscients, i estic convençuda que la veurem molt aviat», ha assenyalat en una roda de premsa després de la reunió amb Pedro Sánchez.

Preguntada per si ha abordat la part fiscal del REB en la seva trobada amb el president espanyol, Armengol ha apuntat que el Govern continua treballant amb aquesta qüestió juntament amb l'Executiu espanyol. «Continuam treballant i parlant amb el Ministeri d'Hisenda amb unes qüestions que ens semblen interessants», ha indicat.

Amb tot, ha remarcat que l'actual Govern d'Espanya «està complint» amb les Balears, ja que «malgrat les situacions extraordinàries derivades de la pandèmia i de la guerra a Ucraïna, les Balears «han aconseguit majors aportacions que mai».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.