cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Vox empra tàctiques nazis i empapera les bancades de l'esquerra a la Sala de Plens del Consell de Mallorca

El partit d'extrema dreta Vox ha empaperat amb imatges denigrants la bancada dels partits PSOE, MÉS per Mallorca i Podem a la Sala de Plens del Consell de Mallorca amb l'excusa de denunciar «la repel·lent i penosa imatge que envaeix Palma».

Amb un discurs ple d'aporofòbia, la sucursal de Vox a Mallorca vol denunciar que Palma és plena de «persones sense sostre, borratxos, drogoaddictes, okupes, indigents…» i que això és culpa del PSOE, MÉS per Mallorca i Podem.

Així, han utilitzat fotografies de persones sense sostre i han dedicat missatges específics per a cada conseller. No acostumats als mecanismes democràtics, el partit d'extrema dreta ha preferit assenyalar amb cartells els consellers d'aquests tres partits en lloc d'usar la Sala de Plens i la seva representació al Consell per a exposar les seves idees.

«Hem fet això que tant li agrada a l'esquerra, que és omplir la institució de fotos. Posen fotos en honor al col·lectiu LGTBI, en honor a allò català, en honor als sindicats, en honor a les feminazis, en honor al Front Polisario...», han comparat des de Vox.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Fatxas, caput !, fa dervers d'un any
Aquí es veu com els fatxas fan corporativisme. Quan ho fan ells, això és de dret, pecata minuta.
Però quan ho fas tu lo mateix, ells ho magnifiquen i ho extradimensionen, afavorint el suposat peso de la ley.

Fatxas, teniu el futur vetat, aneu enrera com els crancs, per veure si tornen el Paco, l´Adolfo, o algú semblant.
Despreciables troglodites !
Valoració:4menosmas
Per 2000, fa dervers d'un any
Hi ha algunes comparacions per aquí que s'assemblen a un ou amb una castanya.Quan no hi ha arguments qualsevol cosa val oi que si guapi,anem bé,au venga?
Valoració:2menosmas
Per Xusma fatxa, fa dervers d'un any
Ja ho veis a Ñ els que dictan la llei i escriven les veritats de les que són pproppietaris, són els que més prediquen perquè són molt inteligentes i ho saben tot, amés són infalibles com el Papa en quant al las doctrinas.
Me recordant en Franco, en Queipo de Llano, en Blas Piñar, en Giebels, en Hitler, etc. I tants que no se equivocaren mai ni firmant afusellaments ni sentèncias de mort, el que feria Marchena i Llarena si poguéssin, Feis Oi escrivint animalades.
!fora xusmas Fatxas!fora!
Valoració:4menosmas
Per indignat, fa dervers d'un any
@Claro que sí guap
Veig l'odi que expresen les teves paraules envers els que no pensen com tu.
Tu creus que els que pengen llaços grocs o fan per intimidar o fomentar l'odi contra els que no pensen com ells?
@au venga,
No són quatre paperets. Hi ha voluntat d'intimidar i d'envair espai aliè. Si això ho hagués fet un partit d'esquerres... Ja estarien jutjats.
Valoració:1menosmas
Per Claro que sí guapi, fa dervers d'un any
@indignat

"Espacios ajenos e intimidar"?.
Ah, entonces te debes referir a los árboles, calles, farolas, monumentos y mobiliario urbano de muchas ciudades catalanas llenas de esa plasta amarilla.
Y de cómo insultaban y amenazaban a quienes la retiraban.
Disculpa.
Error mío.
Valoració:-19menosmas
Per au venga, fa dervers d'un any
Colocar cuatro papeleitos de nada, es fascismo puro. Apalear, por una presunta lesbiana, tallas a tamaño casi natural de Abascal y de Diaz Ayuso en algún lugar de Cataluña, debe ser "democracia pura"
Valoració:-18menosmas
Per indignat, fa dervers d'un any
@ Claro que sí, guapi
Els llaços que comentes els posaren els diputats a les seves cadires no a les dels altres. Això cerca envair espais aliens i intimidar.
Inciten a l'odi i l'exclusió dels que no pensen com ells. Ni més ni pus.

@anam be
Les formes són importants. Poden expressar la seva preocupació per l'estat de Ciutat sense haver d'envair les cadires dels altres. O la finalitat justifica els mitjans?
Valoració:16menosmas
Per Picodemonte, fa dervers d'un any
Libertad presos políticos andaluces🦞🦞🦞🦞
Valoració:0menosmas
Per Costafreda, fa dervers d'un any
Als seguidors d´aquest partit no els hem de donar cap petit marge per a maniobrar en els seus postulats ni tampoc cap benefici del dubte, perquè totes les concessions que se´ls vulguin donar, si mai arribessin al poder, ells les farien servir per a restar-nos llibertat i agredir els nostres drets. El feixisme sempre ha set i serà nociu pels drets i llibertats democràtiques i, per tant, un règim molt nociu per la humanitat en general.
Valoració:9menosmas
Per Arruix fatxas de la terra, fa dervers d'un any
Aquesta gentota estan preparant una futura 2a. dictadura franquista, i si els deixessiu fer instaurarien novament els judicis sumaríssims i les tortures que tant els van fer famosos en els anys 40, 50, 60 i 70.
Compte amb aquesta animalàrium que si els deixem fer poden ser molt perillosos.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente