nubes dispersas
  • Màx:
  • Mín:

Vox empra tàctiques nazis i empapera les bancades de l'esquerra a la Sala de Plens del Consell de Mallorca

El partit d'extrema dreta Vox ha empaperat amb imatges denigrants la bancada dels partits PSOE, MÉS per Mallorca i Podem a la Sala de Plens del Consell de Mallorca amb l'excusa de denunciar «la repel·lent i penosa imatge que envaeix Palma».

Amb un discurs ple d'aporofòbia, la sucursal de Vox a Mallorca vol denunciar que Palma és plena de «persones sense sostre, borratxos, drogoaddictes, okupes, indigents…» i que això és culpa del PSOE, MÉS per Mallorca i Podem.

Així, han utilitzat fotografies de persones sense sostre i han dedicat missatges específics per a cada conseller. No acostumats als mecanismes democràtics, el partit d'extrema dreta ha preferit assenyalar amb cartells els consellers d'aquests tres partits en lloc d'usar la Sala de Plens i la seva representació al Consell per a exposar les seves idees.

«Hem fet això que tant li agrada a l'esquerra, que és omplir la institució de fotos. Posen fotos en honor al col·lectiu LGTBI, en honor a allò català, en honor als sindicats, en honor a les feminazis, en honor al Front Polisario...», han comparat des de Vox.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Fatxas, caput !, fa 6 mesos
Aquí es veu com els fatxas fan corporativisme. Quan ho fan ells, això és de dret, pecata minuta.
Però quan ho fas tu lo mateix, ells ho magnifiquen i ho extradimensionen, afavorint el suposat peso de la ley.

Fatxas, teniu el futur vetat, aneu enrera com els crancs, per veure si tornen el Paco, l´Adolfo, o algú semblant.
Despreciables troglodites !
Valoració:4menosmas
Per 2000, fa 6 mesos
Hi ha algunes comparacions per aquí que s'assemblen a un ou amb una castanya.Quan no hi ha arguments qualsevol cosa val oi que si guapi,anem bé,au venga?
Valoració:2menosmas
Per Xusma fatxa, fa 6 mesos
Ja ho veis a Ñ els que dictan la llei i escriven les veritats de les que són pproppietaris, són els que més prediquen perquè són molt inteligentes i ho saben tot, amés són infalibles com el Papa en quant al las doctrinas.
Me recordant en Franco, en Queipo de Llano, en Blas Piñar, en Giebels, en Hitler, etc. I tants que no se equivocaren mai ni firmant afusellaments ni sentèncias de mort, el que feria Marchena i Llarena si poguéssin, Feis Oi escrivint animalades.
!fora xusmas Fatxas!fora!
Valoració:4menosmas
Per indignat, fa 6 mesos
@Claro que sí guap
Veig l'odi que expresen les teves paraules envers els que no pensen com tu.
Tu creus que els que pengen llaços grocs o fan per intimidar o fomentar l'odi contra els que no pensen com ells?
@au venga,
No són quatre paperets. Hi ha voluntat d'intimidar i d'envair espai aliè. Si això ho hagués fet un partit d'esquerres... Ja estarien jutjats.
Valoració:1menosmas
Per Claro que sí guapi, fa 6 mesos
@indignat

"Espacios ajenos e intimidar"?.
Ah, entonces te debes referir a los árboles, calles, farolas, monumentos y mobiliario urbano de muchas ciudades catalanas llenas de esa plasta amarilla.
Y de cómo insultaban y amenazaban a quienes la retiraban.
Disculpa.
Error mío.
Valoració:-19menosmas
Per au venga, fa 6 mesos
Colocar cuatro papeleitos de nada, es fascismo puro. Apalear, por una presunta lesbiana, tallas a tamaño casi natural de Abascal y de Diaz Ayuso en algún lugar de Cataluña, debe ser "democracia pura"
Valoració:-18menosmas
Per indignat, fa 6 mesos
@ Claro que sí, guapi
Els llaços que comentes els posaren els diputats a les seves cadires no a les dels altres. Això cerca envair espais aliens i intimidar.
Inciten a l'odi i l'exclusió dels que no pensen com ells. Ni més ni pus.

@anam be
Les formes són importants. Poden expressar la seva preocupació per l'estat de Ciutat sense haver d'envair les cadires dels altres. O la finalitat justifica els mitjans?
Valoració:16menosmas
Per Picodemonte, fa 6 mesos
Libertad presos políticos andaluces🦞🦞🦞🦞
Valoració:0menosmas
Per Costafreda, fa 6 mesos
Als seguidors d´aquest partit no els hem de donar cap petit marge per a maniobrar en els seus postulats ni tampoc cap benefici del dubte, perquè totes les concessions que se´ls vulguin donar, si mai arribessin al poder, ells les farien servir per a restar-nos llibertat i agredir els nostres drets. El feixisme sempre ha set i serà nociu pels drets i llibertats democràtiques i, per tant, un règim molt nociu per la humanitat en general.
Valoració:9menosmas
Per Arruix fatxas de la terra, fa 6 mesos
Aquesta gentota estan preparant una futura 2a. dictadura franquista, i si els deixessiu fer instaurarien novament els judicis sumaríssims i les tortures que tant els van fer famosos en els anys 40, 50, 60 i 70.
Compte amb aquesta animalàrium que si els deixem fer poden ser molt perillosos.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente