algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Juli Fuster renuncia al càrrec de director general del Servei de Salut: «No he intentat beneficiar ningú»

El fins ara director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Juli Fuster, ha dimitit oficialment aquest dilluns del càrrec després d'una condemna del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) al Govern en intervenir Fuster en una oposició de funcionaris a la qual es va presentar la seva filla. «No he intentat beneficiar ningú», ha assegurat.

En roda de premsa, ha explicat que, pel seu càrrec, ha signat «absolutament totes» les resolucions dels tribunals d'oposicions «sense qüestionar cap de les decisions que prenien».

«També va ser així en el cas de l'oposició d'anestèsia -a la qual es va presentar la seva filla-, en què es va decidir excloure un participant que havia signat un examen quan havia de ser anònim», ha continuat davant dels mitjans de comunicació, reiterant que va signar aquesta resolució del tribunal «com totes».

«Ara la justícia ha considerat que el fet d'excloure aquest opositor podria beneficiar la meva filla. Ni jo he intentant beneficiar ningú, ni la meva filla ho hauria permès», ha sentenciat Fuster.

Amb tot, el director general ha justificat la seva dimissió per no voler «perjudicar els membres del tribunal, ni que s'aturin cap dels projectes que estan en marxa o hi hagi sorolls innecessaris». «El més prudent és fer un pas al costat», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ha existit mai una neutralitat política ?, fa dervers d'un any
Des de fa 40 anys el pacte silenci i d´afavorir els propis adeptes/familiars dels polítics ha set constant, i a tota hora emmirallant-se amb els exemples de la central política madrilenya. I tothom mirà de fer el mateix, aquest és el resultat.
Valoració:0menosmas
Per S'ase va dir orellut a n'es p0rc, fa dervers d'un any
El que a mi me molesta, és que el partit més corrupte d'Europa, que quan governaven els seus, aquestes pràctiques estaven a les ordres del dia, ara se dediqui a cercar irregularitats al Govern com a manera d'entorpir la seva feina i donar-li una mala imatge. Perque pensen que escandalitzant al gruix de la població els tornaràn a votar a ells, ja que creuen que el poble té memòria de peix i que i que per tant, ja no s'en recorden dels seus robatoris, de les places funcionarials que se donaven als seus enlloc de sortir a convocatòries públiques, dels maltractament als ciutadans i en definitiva de tota la seva cprrupció, la seva incompetència i la seva mala gestiô.
Però quan no hi ha manera de trobar irregularitats, que ningú pensi que deixen en pau als polítics del bàndol contrincant que han estriat com a víctimes, perque llavors és quan sorgeixen les denúncies falses i les calúmnies.
I si no ho creuen, preguntin a la gent de MÉS o també als de Podem als que crucifiquen continuament.
Valoració:2menosmas
Per Un Joan de tants, fa dervers d'un any
No conec el Sr. Fuster de res, però me deman:
La familia d'un polític no te el mateix dret que les altres persones a presentar-se a unas oposicions si es un profesional del del ram del que s'està oferint?
Excepte que el familiar polític tengui accés al temari i al tribunal, en aquest cas seria corrupció.
Valoració:0menosmas
Per Joan, fa dervers d'un any
No entenc com persones que ocupen alts carrecs no saben lo mes minim de la legislacio basica.
La llei es per tots.
Per lo que veig els partits politics nomes volen gonyar les eleccions i despres colocar als seus afins. No pensan generalment en l’interes general de tots els ciutadans.
Valoració:4menosmas
Per No tothom és igual, fa dervers d'un any
En Bauzá va enxufar a la seva dona com a professora d'Anglès, però ningú va demabar la deva dimisió.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente