algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La formació Acord per Sencelles i Biniali es reincorpora a El Pi

La formació encapçalada pel batle de Sencelles, Joan Carles Verd, Acord per Sencelles i Biniali, es reincorpora a l’estructura d’El Pi-Proposta per les Illes Balears. En un acte a la plaça de Sencelles ambdues formacions han escenificat el retorn del comitè local de Sencelles.

El president d’El Pi, Tolo Gili, ha assegurat que «avui és un dia important per a la formació. La reincorporació de Sencelles al partit és una alegria. De fet, aquesta és la feina que estam fent, que cada vegada més gent se sumi a aquest projecte tan necessari per a les Illes Balears».

Per la seva part, Joan Carles Verd ha explicat que «després d’aquests dos anys de reflexió, els motius que ens havien duit a deixar la formació s’han solucionat i creim que és important sumar i afegir-nos a projectes com el que representa El Pi».

«Amb la reincorporació del comitè local de Sencelles i Biniali, El Pi continua ampliant el projecte», ha remarcat Gili.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lo gran inquisidor, fa dervers d'un any
mai he acabat de saber com es posiciona el Pi amb la nostra llengua. En Joan Carles, a la seva farmàcia de Sencelles, té alguns rètols en castellà. Crec que són aquests que...... per no fer mal fan mal.
Valoració:5menosmas
Per ferro, fa dervers d'un any
Toca ferro.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente