muy nuboso
  • Màx:
  • Mín:

El Ministeri de Cultura només accepta sol·licituds del Bo Cultural en castellà

El Ministeri de Cultura i Esport, liderat per Miquel Iceta, només accepta les sol·licituds del Bo Cultural Jove si són en castellà.

Aquest dilluns, el Ministeri de Cultura i Esport ha obert el termini perquè les empreses i entitats culturals puguin inscriure's en el Bo Cultural Jove a través de la web www.bonoculturajoven.gob.es.

Les empreses podran presentar, de manera voluntària, una declaració responsable signada sobre el compliment de la totalitat dels requisits establerts en el decret que regula el Bo Cultural. Això permetrà l'inici de l'activitat des de la data de la presentació de la sol·licitud, sense perjudici de les facultats de comprovació, control i inspecció que té atribuïdes el Ministeri de Cultura i Esport.

Una vegada s'empleni el formulari electrònic de la web, les empreses tindran 10 dies per enviar la informació sol·licitada, en castellà i en PDF.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Duralex, fa 6 mesos
Segur que si el treiem a ballar es mostrarà més comprensible .
Valoració:2menosmas
Per Mallorquín, fa 6 mesos
No paseis pena, que para pedir limosnas todos somos Cervantes…
Valoració:-4menosmas
Per Que no s´esforci que està molt clar, fa 6 mesos
El ministeri de cultura espaÑol és com un afterhours, per això és intolerant, ja que durant el dia està dormint la moguda nocturna.
Valoració:2menosmas
Per Misteri, fa 6 mesos
No entenc què li veuen a Miquel Iceta... de bo,vull dir.
Ni físicament ni intel·lectual...
Valoració:4menosmas
Per Moloc, fa 6 mesos
A uno que habla de ridículos...
¿A qué "derecho" te refieres?
Algunos deberían dar gracias porque otros ya no están en la trena.
Esta es la realidad
Valoració:-3menosmas
Per Jaume Corbera, fa 6 mesos
No és només que sols accepta sol·licituds en castellà, és que diu que tota la documentació ha de ser en castellà. Si una entitat té les seves escriptures i els seus estatuts en català (llengua oficial al seu territori) no els hi pot presentar si no són traduïts al castellà... Aquest és el Ministeri de Cultura de l'"España Plural".
Valoració:4menosmas
Per Quin ridícul, fa 6 mesos
I ERC ens vol fer creure que el govern espanyol vol negociar l'amnistia i el dret d'autodeterminació. No és Iceta que fa el ridícul, és ERC.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente