algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El PP de Mallorca assegura que limitar la compra a no residents «no és una solució al problema real de l'habitatge»

El portaveu del Partit Popular (PP) al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s'ha mostrat aquest dijous contrari a la proposta de limitar la compra d'habitatges a no residents perquè «no és una solució al problema real de l'habitatge».

Així, el PP ha votat en contra de la moció de Podem en la qual proposen limitar la compra d'habitatges a persones que no duguin dos anys de residència a les Illes Balears perquè «les polítiques intervencionistes i prohibicionistes de l’esquerra no solucionen el problema d’accés a l’habitatge».

A més, ha explicat que «dubtam de la seva legalitat perquè va en contra de la llei de lliure circulació de persones i de lliure mercat europees».

Amb tot, Galmés ha posat de manifest «la manca de sintonia entre els socis de govern amb el vot en contra del partit socialista».

Per al PP, el que falten a Mallorca són «pisos normals i corrents per a les rendes mitjanes i baixes» i ha insistit que el fet que una persona amb alt poder adquisitiu es compri una casa no n'és el principal motiu perquè faltin habitatges a Mallorca.

«Mallorca pateix un problema d'emergència habitacional i necessita polítiques valentes com baixades d'impostos perquè la ciutadania tengui més capacitat econòmica», ha argumentat.

També ha reclamat una agilització administrativa per a reduir la burocràcia i ajudes perquè els joves es puguin independitzar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mosca collonera, fa dervers d'un any
El PP no diu allò que en realitat defensa per posar més habitatges en el mercat: la construcció massiva i la requalificació de sòl rural com a urbà. Digau-ho clar, peperos!
Valoració:0menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Però segur que hi ajuda!
Els hotelers queixant-se com sempre de tot.
Que no troben gent que vulgui venir a treballar...
Idò cada cop hi ha més ocupas. Que no fan feina, és clar!
Ocupen i se n´aprofiten de les propietats alienes.
Que els contractin! Els alemanys, si compren no faran tant de balconing, supòs! però sí que limitaran les persones que han de donar-los un servei...
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente