nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

El Consell rebutja limitar la compra d'habitatges per part de no residents

El ple del Consell de Mallorca ha rebutjat aquest dijous, amb el vot en contra del PSIB i de l'oposició, la proposta de Podem per limitar la compra d'habitatges per part de residents que no duen com a mínim dos anys empadronats a Mallorca.

En un comunicat, la formació ha lamentat que el PSIB hagi votat en contra d'aquesta iniciativa. «No entenem com el PSIB no dona suport a la limitació de la compra d'habitatges per a no residents. Els donam la mà per convèncer als europarlamentaris per proposar iniciatives legislatives que permetin excepcions quan es vulneren drets bàsics com l'accés a l'habitatge, igual que acaba de passar amb la intervenció en el mercat energètic per topar el gas», ha afirmat la coordinadora de la formació a Mallorca, Aurora Ribot.

Per altra banda, el ple insular si ha aprovat altres iniciatives en matèria d'habitatge com la declaració de Mallorca com a zona tensada aplicant la nova Llei Estatal de l'habitatge, el qual possibilitarà la limitació de la pujada dels preus de lloguer.

«Ens estam començant a dotar de noves eines i és important posar-les en marxa», ha comentat la també vicepresidenta insular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobrets, fa dervers d'un any
Nofret, un dubte: si hem de relacionar el PSOE amb les dretes, tal com tu dius, com així Més no aspira a res pus que a fer de gregari del PSOE? Apesteguia, quan va competir amb Maria Ramon, a les primàries, va dir que no descartava que Més sortís dels governs del PSOE. I doncs?
Valoració:-1menosmas
Per Llàstima!, fa dervers d'un any
Les pròximes, VOX arrasarà. Qui en tendrà la culpa?
Vox ens roba la llengua, però els altres ens ho prenen TOT.
És una pena, però els d´esquerra aquí estan entebanats...
Sembla que no s´hagin tret l´ESO!
Valoració:1menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Sempre que el PSOE vota amb les dretes, en els diaris haurien de sortir ben visibles les sigles de tots els partits que voten junts. Potser així alguna gent curteta arribaria a relacionar el PSOE amb les dretes i l'espanyolisme i no amb les esquerres.
Valoració:1menosmas
Per un veí, fa dervers d'un any
En primer lloc dir que tampoc entenc com el PSOE-PSIB vota en contra d'aquesta mesura tan necessària.
Per l'altre banda, veig que anem avançat. Ara pareix que aquesta mesura, encara que no hagi sortit, és possible. Fa un parell d'anys es deia que era una mesura inviable i il·legal.
Valoració:6menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any
irresponsables!
Valoració:7menosmas
Per Pobrets, fa dervers d'un any
Més i Podem només guanyen votacions amb el permís del PSOE.
Valoració:6menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Idò que comencin a anar classe d´alemany.
Valoració:5menosmas
Per Això, a fer negoci davant tot!, fa dervers d'un any
Això, a fer negoci davant tot!
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente