cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

Les fundacions Darder-Mascaró formen la militància de MÉS de cara a les eleccions: 'Gestionar, transformar, construir hegemonia'

Les fundacions Darder-Mascaró han celebrat aquest cap de setmana l'escola d'estiu 'Gestionar, transformar, construir hegemonia. El 'multitasking' necessari de les esquerres' dirigit als militants de l'esquerra insular i sobiranista actius políticament durant aquest any de campanya.

Segons han informat les fundacions Darder-Mascaró aquest divendres i dissabte totes dues fundacions han organitzat l'escola d'estiu 'Gestionar, transformar, construir hegemonia. El 'multitasking' necessari de les esquerres, que ha tengut lloc en l'Estudi General Lul·lià. Aquesta escola de formació estava dirigida als militants de les esquerres insulars i sobiranistes actius políticament durant aquest any de campanya.

La metodologia va defugir la classe magistral permetent al públic interactuar, expressar dubtes i presentar les seves pròpies idees sobre els temes tractats.

Així, divendres passat 8 de juliol, en la ponència d'Andoni Olariaga, de la Fundació Iratzar, es va crear un debat entorn de la lluita d'idees. Seguidament amb Ricard Vilaregut, del CIEMEN i Carme Gomila, regidora de l'ajuntament de Manacor es va parlar de la importància de construir aliances entre els diversos elements necessaris per al canvi social.

Mentrestant, el dissabte 9 de juliol, seguint en aquesta, dinàmica de ponència i debat, es va tractar la inclusió dels moviments socials en la gestió política amb David Abril, membre de les fundacions Darder-Mascaró. En la mateixa línia, però més enfocada a establir pactes reeixits amb altres partits en coalició, la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat a l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, i el politòleg Llorenç Soler, varen presentar i varen debatre amb el públic la seva comunicació.

L'escola d'estiu ha estat clausurada pel coordinador general de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguía, qui ha recalcat i reforçat la importància d'aquesta mena de formacions per part de la militància.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joanna Moix, fa dervers d'un any
Vejam si la dinamitzen un poc. Perquè els assessors que feien conferències per treure's un sobresou eren molt estantissos.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente