algo de nubes
  • Màx: 14.33°
  • Mín: 7.77°
14°

ASM: «Els partits de país tendran l'ocasió d'exposar les solucions que proposen per als grans problemes que ha d'afrontar Mallorca avui dia»

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) organitza per al divendres 22 de juliol, a les 20.30 hores, el sopar-col·loqui 'Els partits de país davant l'emergència nacional'.

L'esdeveniment comptarà amb Lluís Apesteguia (AraMés), Tolo Gili (El Pi) i Sara Barceló (CUP-Mallorca) que tractaran diversos temes i les mesures que proposen per a millorar-los.

«Els dirigents polítics tendran l'ocasió d'exposar les solucions que proposen per als grans problemes que ha d'afrontar Mallorca avui dia, com l'espoli fiscal, la superpoblació, la massificació i el monocultiu turístic, la substitució lingüística, la manca d'habitatge, els serveis públics desbordats, la manca d'autogovern, el cost d'insularitat, etc. Tot seguit s'obrirà un torn de preguntes dels assistents», explica l'ASM.

L'entitat sobiranista considera que aquesta trobada és «una ocasió única per escoltar i interpel·lar els representants polítics de país sobre els problemes que, de cada dia més, afecten i preocupen la gent del carrer».

Es farà al Restaurant Sa Creu (Ctra. Manacor - Inca, km. 9 Petra) i tendrà un preu de 15€. Cal inscripció prèvia aquí. Hi haurà autocar des de Palma per als interessats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Yo no puedo asistir, y ya lo siento, porque tengo que regar las plantas y tal.
Pero si alguien que vaya ir le puede preguntar a Apesteguía porqué ha eliminado el catalán como requisito para la estabilización en función pública, me haría un favorazo.
Es que tengo un run-run ahí en la cabeza y no acabo de entenderlo.
Valoració:0menosmas
Per Partits de país?, fa dervers d'un any
No conec aquesta senyora Barceló, però ni Més ni el Pi no crec que tenguin cap projecte de País més enllà de l'acomodació a l'Espanya de les autonomies.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente