algo de nubes
  • Màx: 16.31°
  • Mín: 7.61°
16°

La visita del jutge Marchena a Barcelona provoca tensió i crits de 'Marchena feixista' i 'Marchena, a la trena'

Amb crits de 'Fora Marchena', 'Marchena feixista' o 'En Marchena, a la trena', unes 500 persones s'han concentrat aquest dilluns horabaixa davant del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) per protestar per la presència del jutge espanyol Manuel Marchena.

La protesta l'han convocada una quinzena d'associacions de juristes d'arreu de Catalunya, l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural en contra de la presència del president del tribunal que va condemnar els dirigents sobiranistes per l'1-O en el judici del procés.

L'acció ha derivat en moments de tensió entre grups de manifestants i els Mossos d'Esquadra que custodiaven la porta de l'edifici.

Tensió també a l'interior

El magistrat del Suprem espanyol ha participat en una conferència sobre 'intel·ligència artificial i processos penals' organitzada per la secció de dret penal del Col·legi.

L'assistència a la conferència estava limitada als advocats col·legiats que s'hi haguessin inscrit prèviament i les places disponibles es varen exhaurir divendres passat.

Tanmateix, una vintena d'advocats han fet un acte de protesta a l'interior i han abandonat la sala. «Heu tengut l'honor de convertir el Suprem en un tribunal d'excepció», ha criticat un dels advocats, mentre que un altre ha qualificat d'«inquisidor» el jutge del Suprem.

Després de sortir de la sala, els advocats s'han unit a la protesta que hi havia a l'exterior de l'edifici.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Ningún miedo al acoso del fascismo nacionalista catalán
Valoració:-2menosmas
Per Foooooort!, fa dervers d'un any
Se devia pensar, que els catalans quan el véssin s'ac¤llonarien i fugirien, aquest xulo piscines.
I que esperi, perque a Europa no li fan gràcia les fatxories.
Valoració:5menosmas
Per Fuig el Marchena, fa dervers d'un any
Marchena ha hagut d´entrar per la porta del darrera, com la jutgessa de l´1-O. Potser es pensava que li posarien una catifa? Al final marxà a cuita-corrents, per sentir-se cohibit per la gent que l´aclamava...
Marchena té el que es mereix, i encara poc!
Valoració:8menosmas
Per M., fa dervers d'un any
Una gran protesta que es mereix al màxim. Marxa Marchena! Mai seras benvingut!
Valoració:5menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Una persona que es fica a la boca del llop o no
té consciència del que fa, que demostra que no pot donar lliçons a ningú i que no serveix per a res, o és que és beneit que ni sap el que fa o bé és tan orgullós que no veu que va néixer amb el cul a l´aire, com tothom. Tampoc en aquest cas pot dirigir res. Que se´n torni dins la gerra com en Joanet de les rondaies.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente