nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Miquel Àngel Coll, nou director general de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat del Govern

201493

El Consell de Govern ha aprovat el nomenament de Miquel Àngel Coll com a nou director general de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat del Govern de les Illes Balears.

Coll, nascut a Santa Eugènia el 1983, és llicenciat en Pedagogia per la Universitat de les Illes Balears i la Università degli Studi Roma Tre (2005).

Va ser president de l’associació d’estudiants Espai Jove i membre de la Comissió Permanent del Consell d’Estudiants de la UIB (2003-2004). Des del 2005 fins al 2007, va exercir de coordinador de projectes de la Fundació Esplai de les Illes, des d’on va impulsar accions en favor de l’educació en el temps de lleure, majoritàriament adreçades als col·lectius més vulnerables.

Va ser diputat al Parlament de les Illes Balears des del 2007 fins al 2011, regidor de l’Ajuntament de Santa Eugènia (2007-2014) i conseller del Consell Insular de Mallorca des del 2013 fins al 2019, com a membre del Grup Socialista, del qual va ser portaveu des del 2015.

Va ser director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament del Govern des del juliol de 2019 fins al febrer de 2021, quan va passar a ser el cap del Gabinet de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, càrrec que ha exercit fins avui.

Entre les seves funcions, destaca la implementació, l’impuls, la coordinació i el seguiment dels plans, projectes i programes estratègics del Govern; coordinació interdepartamental entre òrgans de conselleries diverses; suport directe a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en l’exercici de les seves atribucions; coordinació estratègica amb el Gabinet de la Presidència. Igualment, assumeix la coordinació de les matèries de caràcter transversal i les funcions de responsable del tractament de les dades personals dels procediments o processos en relació amb les seves competències i l’impuls de les polítiques LGTBI i contra l’LGTBI-fòbia.

Coll substitueix en el càrrec Isabel Castro, la qual ha estat recentment nomenada secretària d’Estat de Migracions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Hidalgo Santiago, fa dervers d'un any
Molt bona notícia! La direcció general necessita energia nova. Sort!
Valoració:0menosmas
Per Un altre càrrec innecessari, fa dervers d'un any
Un altre càrrec inútil que no te altra intenció més que de col.locar un altre militant o afí al partit de torn. Tots aquests no pateixen la crisi econòmica present ni la que aviat arribarà per a sumar-se a la present.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente