algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Jarabo no vol pronunciar-se sobre els àudios de Romero, encara que el tema ha estat tractat a la Junta de Govern

El portaveu de l'Ajuntament de Palma i regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, s'ha negat aquest dimecres a pronunciar-se sobre els àudios fets públics per dBalears aquest dimarts en què el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ataca membres de l'equip de govern de Cort.

Demanat per aquests àudios a la roda de premsa posterior a la Junta de Govern, Jarabo ha demanat als mitjans de comunicació que les preguntes se cenyissin als acords de la Junta. «No tenim més comentaris a fer sobre aquest tema», ha dit.

Amb tot, sí que ha assenyalat que aquesta qüestió ha estat tractada durant la Junta de Govern, en què «la relació ha estat cordial i de compressió absoluta entre tots». També ha confirmat que Romero no ha assistit a la Junta de Govern ni tampoc el batle de Palma, José Hila, que és a Madrid aquest dimecres.

Tot i les nombroses preguntes d'aquest tema, el portaveu de Cort ha declinat pronunciar-se sobre la situació entre els socis de govern i sobre els àudios de Romero que l'afecten directament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Posar messions, fa dervers d'un any
Ara posaria messions que Jarabo no dimitirà, tal com va fer Vivas. Política i embulls, tot u.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente