algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Hila, com qui sent ploure, diu que cal esperar que se celebri la Palma Pride Week per a jutjar-la

El batle de Palma, José Hila, continua llevant importància al seguit de polèmiques que genera la Palma Pride Week, que comença dissabte. Així, ha demanat esperar que tengui lloc l'esdeveniment abans de valorar-lo o prendre decisions sobre el tema.

«Esperem que se celebri per a jutjar si ha anat bé, malament o regular», ha dit en declaracions als mitjans a la presentació de la remodelació d'una carretera a Son Rapinya.

El primer edil ha afegit que la celebració de la Palma Pride Week es manté respecte a les previsions inicials malgrat que artistes com Putochinomaricón va anunciar que renunciava a participar per la presència de l'exdiputada de Vox Malena Contestí en la inauguració i tota la resta de polèmiques.

«Estam parlant molt d'una cosa que encara no ha passat. Que es faci i després actuarem amb coneixement de causa», ha conclòs el batle de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja s' ho faran, fa dervers d'un any
Un insult més per afegir a la llista. Protegeixen i promocionen amb els nostros doblers una elementa de la raça superior, que fa 18 anys que es a Mallorca i no parla una paraula en català. És obvi el perquè. Arriben aquí, compren un terreny -"en el campo" de Santa Eugenia en aquest cas-, i com fan la majoria dels seus paisans, el converteixen en Fort Knox. I miren els autòctons amb despreci, sense cap respecte per les nostres costums, que tenen un gran sentit. Però hi ha més saviesa a un pel dels nostros pagesos quan diven que "qui tanca una finca se tanca a ell mateix" , que tot el que ens pugui ensenyar mai aquesta caradura elitista. Vos estau cobrint de gloria, mestre.
Valoració:1menosmas
Per Potemos, fa dervers d'un any
Ido esperarem. Vos també podeu esperar d' assegut, a les properes eleccions.
Valoració:1menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Aviat hi ha eleccions, feis memoria de tot lo que han fet, i lo que han deixat de fer.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente